2020-11-10 02:50:10
Φωτογραφία για Πωλείται το ελικόπτερο του Donald Trump
Ο τέως Πλανητάρχης δεν έχει ορίσει μια συγκεκριμένη τιμή, αλλά παραινεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την προσφορά τους.Η περίοδος διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Donald Trump έφτασε στο τέλος της, με τον Δημοκρατικό Joe Biden να είναι ο 46ος Πρόεδρος της ισχυρότερης χώρας του πλανήτη.

Ο τέως Πλανητάρχης θα χρειαστεί να προσαρμοστεί σε έναν καινούριο τρόπο ζωής εγκαταλείποντας πολλές από τις συνήθειές του. Μία εξ αυτών ήταν και οι συχνές πτήσεις με ελικόπτερο. Μη ξεχνάμε και τη προεδρική λιμουζίνα “The Beast”, με την οποία, μάλλον δεν θα μετακινηθεί ξανά.

Η μη άσκηση των προεδρικών καθηκόντων απαιτεί λιγότερες επισκέψεις σε Πολιτείες, άρα και μείωση του αριθμού των πτήσεων. Ως εκ τούτου, ο Trump βάζει «πωλητήριο» στο ελικόπτερό Sikorsky S-76B, έτους κατασκευής το 1989, με τη διαδικασία εύρεσης αγοραστή να έχει ανατεθεί στις εταιρείες Jet Edge Partners και Aero Asset.


Μάλιστα, δεν αναγράφεται κάποια συγκεκριμένη τιμή πώλησης, αλλά, αντιθέτως, το «πωλητήριο» συνοδεύεται από τη σημείωση “make offer” (σ.σ. ελληνιστί, καταθέστε μια προσφορά).

Τα μοντέλα Sikorsky που κατασκευάστηκαν το ίδιο έτος είθισται να πωλούνται μεταξύ των 700.000 και 800.000 δολαρίων, ενώ αν συνυπολογιστεί το γεγονός πως άνηκε στον τέως Πρόεδρο των ΗΠΑ, η τιμή του εκτοξεύεται κοντά στα 1.5 εκ. δολάρια. Η διευκρινιστική σημείωσε, ωστόσο, ενδεχομένως υποδηλώνει πως ο Trump επιθυμεί να το ξεφορτωθεί και ως εκ τούτου, το… σκοτώνει.

Το όνομα του Trump δεν αναγράφεται κάπου στο «πωλητήριο», με μια γύρα, όμως, στο διαδίκτυο θα αναδειχτεί πως ο αριθμός N76DT είναι καταχωρισμένος στην εταιρεία “Trump Organization”. Άλλο ένα στοιχείο επιβεβαίωσης, είναι πως το 2005, στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου δέσποζε ένα αυτοκόλλητο «TRUMP». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ