2020-11-11 13:42:11
Φωτογραφία για Μπάιντεν: «Ντροπή» η άρνηση του Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του
  Η άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του είναι «ντροπή», δήλωσε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι η διαδικασία της μετάβασης θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου.Μιλώντας σε εκδήλωση στο Ντελαγουέρ, ο Μπάιντεν τόνισε ότι η μετάβαση είναι σε εξέλιξη, παρά την άρνηση του Τραμπ να δεχθεί τα εκλογικά αποτελέσματα, και ότι ήλπιζε να παρουσιάσει έστω μερικά ονόματα ονόματα υπηρεσιακών υπουργών τουλάχιστον έως την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ερωτηθείς τι μήνυμα στέλνει ο νυν πρόεδρος με τη στάση του αυτή ο Τζο Μπάιντεν απάντησε:

«Νομίζω ειλικρινά ότι είναι απλώς ντροπή. Πώς να το πω διακριτικά;» αναρωτήθηκε, σταμάτησε για λίγο και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει την πολιτική του κληρονομιά».

«Γνωρίζω από τις μέχρι τώρα συζητήσεις μου με ξένους ηγέτες» πρόσθεσε ο εκλεγμένος πρόεδρος «ότι όλοι ελπίζουν οι δημοκρατικοί θεσμοί των Ηνωμένων Πολιτειών θα θεωρούνται και πάλι ισχυροί».

«Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας όλα θα ευοδωθούν στις 20 Ιανουαρίου», λέει, προσθέτοντας ότι οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές σύντομα θα αναγνωρίσουν τη νίκη του.

President-elect Biden on President Trump not conceding:

“I just think it’s an embarrassment, quite frankly ... At the end of the day, you know, it’s all going to come to fruition on Jan. 20.” pic.twitter.com/65wro0neIf— MSNBC (@MSNBC) November 10, 2020
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ