2020-11-11 13:41:47
Φωτογραφία για Ο εικονογραφημένος οδηγός της Μυστικής Αστυνομίας της Ανατολικής Γερμανίας για τον εντοπισμό των υποκουλτούρων των νέων:
Ο εικονογραφημένος οδηγός της Μυστικής Αστυνομίας της Ανατολικής Γερμανίας για τον εντοπισμό των υποκουλτούρων των νέων:  Οι «Γότθοι», μια «σατανική λατρεία και θάνατος», φημίζονται για την «δόξα των ανατριχιαστικών εφέ» και για το ότι είναι «οπαδοί του συγκροτήματος The Cure»! Σχετικές ιστορίες Το πρόγραμμα Top-Secret UFO αποκαλύφθηκε στο "Project Blue Book" της τηλεόρασης (φωτογραφίες) Θα πας σε εκκλησίες "Heavy metal"; (φωτογραφίες-βίντεο) Δύο ηλικιωμένοι Γερμανοί πηγαίνουν σε φεστιβάλ βαρέων μετάλλων αφού «ξεφύγουν» από το γηροκομείο! Το συγκρότημα Heavy Metal Metallica θα παίξει σε συναυλίες "Drive In" (βίντεο) Το ιρανικό συγκρότημα Metal ARSAMES συνελήφθη, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών για το “Playing Satanic Music” (βίντεο) Ρωτήστε τους Γερμανούς που ζούσαν κάτω από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας τι φοβούνται περισσότερο εκείνες τις μέρες, και πιθανότατα θα πουν οι πράκτορες του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας, γνωστότεροι ως το Στάσι
. Ρωτήστε τους ίδιους Γερμανούς τι γέλασαν περισσότερο εκείνες τις μέρες, και μπορεί να δώσουν την ίδια απάντηση. Ως μία από τις πιο καλά κατασταλτικές μυστικές αστυνομικές δυνάμεις στην ανθρώπινη ιστορία, το Stasi παρακολουθούσε στενά και σφιχτό κράτημα στην ανατολική γερμανική κοινωνία: όπως λέει ένα αστείο, «Γιατί οι αξιωματικοί της Stasi κάνουν τόσο καλοί οδηγούς ταξί; Μπείτε στο αυτοκίνητο και ξέρουν ήδη το όνομά σας και πού ζείτε. " Όμως, αυτή η φοβερή επαγρύπνηση συμβαδίζει με τον τεχνολογικό περιορισμό καθώς και την απλή αδυναμία: «Πώς μπορείτε να πείτε ότι το Stasi έχει σπάσει το διαμέρισμά σας;» ένα άλλο αστείο ρωτά. "Υπάρχει ένα νέο ντουλάπι και ένα ρυμουλκούμενο με γεννήτρια στο δρόμο." Όταν το Stasi μετέτρεψε αυτό το είδος ακατέργαστου αλλά έντονου ελέγχου σε ορισμένες πτυχές της ζωής, τα αποτελέσματα σχεδόν σατιρίστηκαν. Πάρτε, για παράδειγμα, αυτόν τον εσωτερικό οδηγό γύρω στο 1985 που χρησιμοποιήθηκε για να προσδιορίσει τους «τύπους αρνητικών παρακμιακών πολιτισμών νεολαίας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας», δημοσιεύτηκε στο Twitter από μουσικό και συγγραφέα S. Alexander Reed και αργότερα μεταφράστηκε στα Αγγλικά από μερικούς από τους ακόλουθοι.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν αποδέχεται την παραίτηση του γαμπρού του υπουργού Οικονομικών Το βίντεο δείχνει ρωσικό στρατιωτικό ελικόπτερο σε φλόγες στην Αρμενία Οι οπαδοί του «εξαιρετικά σκληρού ροκ» που ήταν γνωστοί ως «Heavies» κάποτε είχαν μια «υποτιμητική στάση απέναντι στο κράτος και την κοινωνία», αλλά φάνηκαν τότε να γίνονται «όλο και πιο συμμορφωμένοι με την κοινωνία». Άλλοι πολιτισμοί νεολαίας θεωρούνται παρακμιακοί από τις ετικέτες του Stasi που ίσως εξακολουθούν να ακούγονται οικείες σε όλο τον κόσμο. Οι «Γότθοι», μια «σατανική λατρεία και θάνατος», φημίζονται για την «δόξα των ανατριχιαστικών εφέ» και για το ότι είναι «οπαδοί της ομάδας The Cure». Αν και μπορεί να έχουν «σχεδόν καθόλου παρατηρηθεί λειτουργικά», οι «πανκ» παρουσίασαν μια πιο ξεκάθαρη και παρούσα απειλή, τι με την «υποτιμητική για εχθρική πολιτική στάση, απόρριψη όλων των κρατικών μορφών και κοινωνικών κανόνων», «αναρχικές σκέψεις» και πεποίθηση στην «απόλυτη ελευθερία».

anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ