2020-11-14 01:02:03
Φωτογραφία για Τζιλ Μπάιντεν: Sold out σε χρόνο ρεκόρ το φόρεμα της στη συγκέντρωση για τη νίκη του νέου προέδρου
Μια δημιουργία του οίκου Oscar de la Renta, αξίας 5.690 δολάρια, με υψηλό συμβολισμό καθώς οι δύο σχεδιστές του φορέματος είναι μετανάστες στις ΗΠΑ - Τα συγκινητικά λόγια του Μπάιντεν για την σύζυγό του Sold out έγινε σε χρόνο ρεκόρ το φόρεμα που επέλεξε να βάλει η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το βράδυ του Σαββάτου, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών και η βέβαιη είσοδος του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Η 69χρονη Τζιλ Μπάιντεν για την ημέρα της νίκης του συζύγου της επέλεξε να εμφανιστεί με ένα μίντι, σκούρο μπλε φλοράλ φόρεμα, του οίκου Oscar de la Renta, αξίας 5.690 δολάρια, το οποίο συνδύασε με κοραλί ψηλοτάκουνες γόβες και το απαραίτητο αξεσουάρ προστασίας από τον κορωνοϊό, μια μαύρη μάσκα στο πρόσωπο.

Μόνο μέσα σε λίγες ώρες, μετά την εμφάνιση της Τζιλ Μπάιντεν στο πλευρό του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, στο Ντελαγουέρ, το κομψό της φόρεμα έγινε sold out στην ιστοσελίδα του οίκου «The Outnet», όπου ήταν διαθέσιμο στη μειωμένη τιμή των 1.707 δολαρίων. Την Δευτέρα οι σχεδιαστές του οίκου Oscar de la Renta ανάρτησαν στο Twitter φωτογραφίες από τα παρασκήνια, λίγο πριν παραδώσουν την δημιουργία τους στη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.


Η Τζιλ Μπάιντεν με το φόρεμα που επέλεξε την ημέρα της νίκης του συζύγου της στέλνει το δικό της πολιτικό μήνυμα καθώς οι δύο σχεδιαστές Φερνάντο Γκαρσία και Λάουρα Κιμ είναι μετανάστες στις ΗΠΑ, που εκπαιδεύτηκαν από τον ίδιο τον Όσκαρ ντε λα Ρέντα, μετανάστης και αυτός από την Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Γκαρσία και η Κιμ ανέλαβαν τα ηνία του οίκου το 2016, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του δημιουργού του. Η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν δεν είναι η μοναδική Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που δείχνει προτίμηση στον οίκο Oscar de la Renta. Στο παρελθόν η Τζάκι Κένεντι, η Νάνσι Ρήγκαν, η Λόρα Μπους και η Μισέλ Ομπάμα έχουν φορέσει δημιουργίες του.

Κατά την πρώτη του ομιλία, μετά τη νίκη του, ο Τζο Μπάιντεν είπε για την σύζυγό του: «Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, είμαι ο σύζυγος της Τζιλ. Η Τζιλ είναι μαμά και εκπαιδευτικός. Έχει αφιερώσει τη ζωή της στην εκπαίδευση, αλλά η διδασκαλία δεν είναι αυτό που κάνει, είναι το ποια είναι. Για τους εκπαιδευτικούς στην Αμερική αυτή είναι μια σπουδαία μέρα, θα έχετε έναν από εσάς στο Λευκό Οίκο και η Τζιλ θα είναι μια σπουδαία Πρώτη Κυρία». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ