2020-11-14 20:50:15
Φωτογραφία για BMW  iNext, MINI Electric GP  Motorrad Concept
Η σειρά των έξι μερών ρίχνει κυρίως μια κωμική ματιά στην εξέλιξη του iNext το οποίο παρεμπιπτόντως ονομάζει «επερχόμενο σούπερ σταρ της γερμανικής μηχανικής». Δεν αφήνει βέβαια ασχολίαστο και το γεγονός της έπαρσης της Tesla που κρίνει τους πάντες και τα πάντα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα βίντεο teaser που δημιουργήθηκαν ποτέ. Έστω και αν μας χωρίζουν μόλις λίγες ώρες από τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Αυτό λοιπό δείχνει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο της σειράς 5 με τρεις ηλεκτροκινητήρες παρακαλώ, ενώ, όπως είπαμε επιστρατεύει και μπόλικο αυτοσαρκασμό λέγοντας πως “η Tesla αξίζει περισσότερο από τις BMW, Daimler και Volkswagen, παρότι η BMW έχει πουλήσει βέβαια έξι φορές περισσότερα αυτοκίνητα από την Tesla μόνο το… 2019».

Η συγκεκριμένη σειρά επίσης αποκαλύπτει το iNext, αλλά πάντα με καμουφλάζ. Το βίντεο ρίχνει μια ματιά στους εντυπωσιακούς προβολείς του crossover όπως επίσης και στην πλήρως κλειστή μάσκα για αεροδυναμικούς φυσικά λόγους.


Τα βίντεο δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στο iNext, καθώς επίσης ρίχνει μια ματιά τόσο στο MINI όσο και στο σκούτερ BMW Motorrad. Ξεκινώντας από το τελευταίο, φαίνεται ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει ηλεκτρικό σκούτερ αύριο το πρωί. Λίγα είναι γνωστά γι’ αυτό, εκτός από το ότι ακολουθεί τα χνάρια του πρωτότυπου Link πίσω στο 2007.

Η MINI, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να εργάζεται εντατικά επάνω σε ένα hatchback υψηλής απόδοσης. Αν και δεν μπορούμε να δούμε πολλά εδώ, προφανώς το μοντέλο είναι πιθανότατα το Electric GP που εντοπίστηκε πρόσφατα και από φωτογράφους κατασκοπείας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ