2012-06-24 10:00:03
Φωτογραφία για «Φαν Μπούιτεν έλα κι εσύ Πειραιά»
Ο Μιραλάς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού που τον είδαν μαζί με τον Φαν Μπούιτεν θα προτιμούσαν να γίνουν δύο οι Βέλγοι του Λιμανιού.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν, διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Κέβιν Μιραλάς. Μάλιστα, οι δύο διεθνείς Βέλγοι άσοι βρέθηκαν στην Ελούντα οικογενειακώς για να περάσουν μέρος των διακοπών τους μαζί. Κάτι που αποδεικνύει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αδερφικοί φίλοι.

Όπως είναι φυσικό, οι ερυθρόλευκοι οπαδοί που τους είδαν μαζί δεν έχασαν την ευκαιρία και όπως αναφέρει με σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα Γαύρος του ζήτησαν να πιάσει κι αυτός Λιμάνι, βλέποντας πως ο Μέλμπεργκ δύσκολα θα συνεχίσει τον Ολυμπιακό, κι έτσι να γεμίσει το κενό στο κέντρο της άμυνας.

Σίγουρα μια τέτοια μεταγραφική κίνηση μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο, οι οπαδοί που σκέφτονται μόνο το καλό της ομάδας τους, αντί για να «δώσουν» τον στράικερ στους Βαυαρούς θεωρούν προτιμότερο να τους πάρουν και τον στόπερ πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ