2020-11-18 21:56:53
Φωτογραφία για Ιβάνκα Τραμπ: Πρώην «κολλητή» της Ιτην ξεμπροστιάζει ως... κακομαθημένο και σνομπ πλουσιοκόριτσο
Η πρώην συμμαθήτρια και «παράνυφος» της Ιβάνκα αποκαλύπτει πώς φερόταν ως έφηβη η κόρη του Τραμπ, και πώς έβλεπε τους ανθρώπους κατώτερων κοινωνικών τάξεων Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν υπήρξε «κολλητή» της Ιβάνκα Τραμπ την ξεμπροστιάζει για τη συμπεριφορά της όταν ήταν έφηβη, επισημαίνοντας ότι παρά το εκλεπτυσμένο και ευγενικό «προσωπείο» που εμφανίζει στον κόσμο, ο πραγματικός της εαυτός έχει πολλά κοινά με τον πατέρα της.

Στο άρθρο που έγραψε για το Vanity Fair, η 38χρονη Λυσάντρα Όρστρομ, που εργάζεται ως δημοσιογράφος για τις εφημερίδες Observer και Huffington Post, σκιαγραφεί ένα διόλου κολακευτικό πορτραίτο για την πρώην φίλη της. Οι συμπεριφορές που περιγράφει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail αναδημοσιεύοντας αποσπάσματα του άρθρου, παραπέμπουν σε ένα κακομαθημένο και σνομπ πλουσιοκόριτσο, που συχνά άφηνε άλλους να πληρώνουν για τα λάθη του!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η Όρστρομ ήταν συμμαθήτρια με την Ιβάνκα Τραμπ στο Γυμνάσιο Θηλέων Chapin στο Άπερ Ηστ Σάιντ. Επίσης, ήταν μία από τις δύο «παρανύφους» της κόρης του Αμερικανού προεδρου στον γάμο της το 2009 με τον Τζάρεντ Κούσνερ. Η ίδια υποστηρίζει ότι η σχέση τους ήταν αρκετά καλή μέχρι τον γάμο, αλλά άρχισε σταδιακά να «παγώνει» όταν η Ιβάνκα αντέδρασε με παγερή αδιαφορία όταν η φίλη της της ανακοίνωσε τα νέα για την καινούργια της δουλειά. Έκτοτε, οι σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών είναι τυπικές, με την 38χρονη να παρακολουθεί από μακριά την πρώην κολλητή της να υπερασπίζεται τον πατέρα της σε κάθε του κίνηση.

Τώρα η Λυσάντρα, που ψήφισε Μπάιντεν στις τελευταίες εκλογές, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την Ιβάνκα και τον αληθινό χαρακτήρα της, που είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει πολύ καλά μέσα από τη φιλία τους.

Μεταξύ άλλων, η 38χρονη δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι παρόλο που η φίλη της έδειχνε ώριμη και ευγενική ως έφηβη και κατάφερνε να «κερδίζει» τους ενήλικες κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι διέφερε από τον «άξεστο» πατέρα της, είχε στην πραγματικότητα την ίδια εμμονή με εκείνον με το χρήμα. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που ισχυρίζεται η Λυσάντρα ότι της έδωσε η φίλη της όταν εκείνη της πρότεινε να διαβάσει ένα βιβλίο για κάποιον διευθυντή εστιατορίου. «Γιατί μου προτείνεις ένα βιβλίο για γ@@@νους φτωχούς» είχε πει τότε η Ιβάνκα, σύμφωνα με την 38χρονη.

Όταν οι δύο φιλενάδες έβλεπαν μαζί ταινίες, πολλές ήταν οι φορές που η Ιβάνκα αναρωτιόταν δυνατά «Από πότε ένας δάσκαλος μπορεί να οδηγεί BMW;» ή «Γιατί δείχνουν έναν αστυνομικό να ζει σε ένα τόσο ωραίο σπίτι;», επισημαίνοντας ότι στην πραγματική ζωή αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ.

Σύμφωνα με τη Λυσάντρα, η Ιβάνκα ως έφηβη είχε την τάση να παρασύρει άλλους σε αταξίες, και όταν έβρισκαν τον μπελά τους χρησιμοποιούσε το λέγειν της για να την «σκαπουλάρει» η ίδια και να μην υποστεί τις συνέπειες. «Μία από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω για εκείνη πριν γίνουμε φίλες ήταν όταν κατηγόρησε μια συμμαθήτριά μας ότι "την άφησε" μέσα στην τάξη. Κάμποσο καιρό αργότερα, έπεισε εμένα και μερικά άλλα κορίτσια να δείξουμε το γυμνό μας στήθος από το παράθυρο της τάξης σε έναν πλανοδιο πωλητή χοτντόγκ που είχε απέξω τον πάγκο του, ένα περιστατικό που θυμούνται ακόμα στο σχολείο. Η Ιβάνκα ήταν ουσιαστικά ο "εγκέφαλος", όμως έπεισε τη διευθύντρια ότι ήταν αθώα και δεν τιμωρήθηκε. Οι υπόλοιπές πήραμε αποβολή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Όρστρομ ισχυρίζεται επίσης ότι, ως φίλη της Ιβάνκα, πέρασε αρκετό χρόνο με τον πατέρα της και νυν πρόεδρο των ΗΠΑ. Θυμάται μάλιστα μια συνομιλία τους, όταν εκείνος τη ρώτησε αν η Ιβάνκα ήταν το «ομορφότερο» κορίτσι στην τάξη τους και έμεινε... ξερός όταν εκείνη δεν του έδωσε την απάντηση που ήθελε.

«Συνέβη πριν μάθω ότι οι Τραμπ δεν είχαν καθόλου χιούμορ όσον αφορά στους εαυτούς τους, και θυμάμαι ότι απάντησα ειλικρινά ότι ήταν μάλλον μέσα στο τοπ πέντε. "Ποια είναι ομορφότερη από την Ιβάνκα;" τον θυμάμαι να με ρωτά εμφανώς μπερδεμένος, προτού του πω τα δύο κορίτσια που είχα κατά νου. Περιέγραψε τη μία ως μια νεαρή "Σίντι Κρόφορντ" ενώ για την άλλη είπε ότι έχει σπουδαίο σώμα», γράφει η 38χρονη.

Σε ένα άλλο περιστατικό που περιγράφει και συνέβη στο Μαρ-Α-Λάγκο, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είχε αρπάξει από το πιάτο της κολλητής της αδελφής του μισό από το τοστ της. Όταν η Ιβάνκα τον επέπληξε, ο Ντόναλντ Τραμπ παρενέβη για να πει: «Μην ανησυχείς, δεν το έχει ανάγκη αυτή, χάρη της κάνει».

«Συχνά μου έδινε συγχαρητήρια όταν τον έβλεπα μετά από καιρό και είχα χάσει βάρος», προσθέτει η Όρστρομ για την «επικοινωνία» που είχε ως έφηβη με τον μετέπειτα Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με τη Λυσάντρα, η Ιβάνκα της είχε πει ότι απεχθανόταν το κολιέ που φορούσε η φίλη της με το όνομά της γραμμένο στα Αραβικά και την είχε ρωτήσει κάποτε: «Πώς αισθάνεται ο Εβραίος φίλος σου όταν κάνετε σεξ και αυτό το πράγμα τον χτυπάει στα μούτρα;». «Πώς μπορείς να το φοράς; Είναι σαν να φωνάζει "τρομοκράτης"» συμπλήρωσε η Ιβάνκα σύμφωνα με την πρώην φίλη της.

Στο άρθρο της η Όρστρομ αναφέρει επίσης ότι ο Τζάρεντ και η Ιβάνκα είχαν προσπαθήσει να της τα φτιάξουν με άνδρες από τον κοινωνικό τους κύκλο, ενώ επίσημαίνει ότι παρά τις «χοντράδες» που της είχε κατά καιρούς πει η φίλη της, ήταν πάντα γενναιόδωρη μαζί της.

Η Ιβάνκα δεν έχει απαντήσει ακόμα στους ισχυρισμούς της πρώην κολλητής της, ωστόσο μια κοντινή της φίλης έκανε την εξής δήλωση στην Daily Mail: «Η Ιβάνκα ήταν υπήρξε πάντα γνήσια ειλικρινής, έξυπνη και συμπονετική σε όλα τα χρόνια της γνωριμίας μας. Είναι θλιβερό να βλέπεις άτομα τόσο τυφλωμένα από τις κομματικές τους πεποιθήσεις που επιτίθενται με όλα τα μέσα σε ανθρώπους που ξέρουν ότι είναι καλοί. Οι αληθινοί φίλοι της ξέρουν ποια είναι και θα την στηρίζουν πάντοτε». anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ