2020-11-21 12:38:18
Φωτογραφία για Λεηλάτησαν εργοστάσιο στο Βαρθολομιό – Πάνω από 500.000 ευρώ ζημιά
Επί μία εβδομάδα οι διαρρήκτες ξήλωναν εξοπλισμό, ρούχα και κεντήματα και τα μετέφεραν με οχήματα Μηχανολογικό εξοπλισμό, επώνυμα ρούχα και κεντήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ έκλεψαν από εκτός λειτουργίας εργοστάσιο στο Βαρθολομιό.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, δράστες είναι συμμορία ρομά που επί μία εβδομάδα λεηλατούσαν το εργοστάσιο κεντημάτων-ενδυμάτων «Μπράτη Χρυσούλα-Χούνης Διονύσιος».

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν περαστικός διαπίστωσε κινητικότητα στον χώρο, κι ενώ το εργοστάσιο είναι κλειστό εδώ και 20 μήνες. Αμέσως ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες και εκείνοι την αστυνομία.

«Ο άνθρωπος είδε 8-9 άτομα να μεταφέρουν κούτες στο πίσω μέρος του εργοστασίου και να τις τοποθετούν σε μεγάλα αυτοκίνητα» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπράτης δημιουργός του υπερσύγχρονου εργοστασίου τόσο από πλευράς μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και κτιριακών υποδομών.

Οι ρομά πρέπει να δρούσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα. Διάλεγαν κεντήματα, διέλυαν εξαρτήματα από μηχανήματα και αυτοκίνητα, μετέφεραν σε φορτηγά κομπρεσέρ αέρος και ότι άλλο αξίας αντικείμενο υπήρχε στους χώρους του εργοστασίου, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης.

Μάλιστα αφαίρεσαν από σφραγισμένο χώρο, πίνακες και κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας, που τα είχαν μεταφέρει λόγω σεισμού. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ