2020-11-24 23:50:08
Φωτογραφία για Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Άδειασαν το σπίτι τους

«Μαύρη πέτρα» φαίνεται πως αποφάσισαν να ρίξουν πίσω τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αφού τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πως ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου

της Γηραιάς Αλβιόνας και η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, δεν έχουν σκοπό να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την μόνιμη εγκατάστασή τους στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, οι Σάσεξ πραγματοποίησαν μυστική συμφωνία με την πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της, Τζακ Μπρουκσμπάνκ, ώστε η κόρη του πρίγκιπα Άντριου και ο σύζυγός της να μετακομίσουν στην βασιλική κατοικία Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ, την οποία η βασίλισσα είχε κάνει γαμήλιο δώρο στον Χάρι και τη Μέγκαν, όταν το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2018.

Τα σχετικά δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν, αφού κυκλοφόρησαν στον Τύπο φωτογραφίες με φορτηγά που μεταφέρουν τα υπάρχοντα του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ από την μόνιμη κατοικία τους στη Βρετανία. Τα πράγματα του ζεύγους των γαλαζοαίματων μεταφέρθηκαν νύχτα και με άκρα μυστικότητα για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, όπου ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν μετακομίσει πλέον μόνιμα μαζί με τον ενός έτους γιο τους, Άρτσι.


Το λαμπερό ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και απέκτησε μια πολυτελή έπαυλη αξίας 11 εκατ. λιρών στην Σάντα Μπάρμπαρα για να στεγάσει την οικογένειά του.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο επιχειρηματίας σύζυγός της πιστεύεται πως έχουν, ήδη, μετακομίσει στη βασιλική κατοικία των πέντε δωματίων. Τον Σεπτέμβριο το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον περιμένει το πρώτο της παιδί το νέο Έτος.

Θα πληρώνει ενοίκιο η πριγκίπισσα Ευγενία στο εξαδέλφο της, πρίγκιπα Χάρι;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits μετά τον γάμο τους αρχικά εγκαταστάθηκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον, κατοικία, επίσης, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Όμως, καθώς οι σχέσεις των δύο ζευγαριών άρχισαν να μπαίνουν στην «κατάψυξη», ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν στο Frogmore Cottage, αφού πρώτα η κατοικία ανακαινίστηκε με χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων.

Στη συμφωνία του Megxit, που ολοκληρώθηκε στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, ένας από τους όρους ήταν ο Χάρι και η Μέγκαν να επιστρέψουν το ποσόν των 2.4 εκατ. λιρών που δαπανήθηκε για την ανακαίνιση. Τον Σεπτέμβριο ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού ανακοίνωσε πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψαν τα χρήματα στο σύνολό τους ενώ την ίδια περίοδο δήλωσαν πως το Frogmore Cottage θα συνεχίσει να είναι η μόνιμη κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, μετά τον γάμο τους τον Οκτώβριο του 2018, είχαν εγκατασταθεί στο παλάτι του Κένσινγκτον. Με την μετακόμιση στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ, το ζευγάρι θα βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στους γονείς της πριγκίπισσας, οι οποίοι αν και έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια κατοικούν μαζί στο Royal Logde, πολύ κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στο οποίο αυτή την περίοδο έχουν απομονωθεί, εξαιτίας της πανδημίας, η 94χρονη βασίλισσα και ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να αποκαλύψει αν η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της θα πληρώνουν ενοίκιο στο Crown Estate, τον οργανισμό στον οποίο ανήκουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της βασίλισσας. Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε για το θέμα: «Το Frogmore Cottage είναι η ιδιωτική κατοικία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ και ως τέτοια, κάθε συμφωνία είναι δικό τους ζήτημα».

Πάντως, ο βασιλικός βιογράφος Όμιντ Σκόμπι, ένας εκ των συγγραφέων του Finding Freedom, βιβλίο για την κοινή ζωή του Βρετανού γαλαζοαίματου και της πρώην σταρ του Χόλιγουντ, δήλωσε στο περιοδικό Harper's Bazaar, πως ο Χάρι και η Μέγκαν θα εξακολουθούν να είναι οι ιδιοκτήτες του Frogmore Cottage, αλλά «δάνεισαν» την βασιλική κατοικία στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της, για να ξεκινήσουν εκεί τη νέα τους οικογένεια.

anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ