2020-11-25 11:27:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Πάνω από 20 άτομα έκαναν πάρτι σε αυλή σπιτιού - «Βροχή» τα πρόστιμα
Βροχή από πρόστιμα έριξε το απόγευμα της Τρίτης η Αστυνομία στην Πάτρα, τόσο σε άτομα που διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε γλέντι στην Παραλία Πατρών, όσο και σε κατάστημα που λειτουργούσε παρά την απαγόρευση και σέρβιρε ποτά.

Πιό συγκεκριμένα, αστυνομικοί του 3ου Τμήματος, επενέβησαν σε σπίτι στην Παραλία Πατρών όπου σε αυλή είχαν συγκεντρωθεί 25 περίπου άτομα και έκαναν πάρτι, χρησιμοποιώντας στερεοφωνικό συγκρότημα.

Μόλις εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, οι περισσότεροι εξαφανίστηκαν, έμειναν όμως πίσω ο διοργανωτής, καθώς και οκτώ ακόμη άτομα. Στον πρώτο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι εισέπραξαν 800άρια. Ένας ακόμη που βρισκόταν στο σημείο αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και να του επιδοθεί εκεί το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης διαπίστωσαν οτι λειτουργούσε κατάστημα επί της οδού Φαναρίου, με θαμώνες μέσα σε αυτό, στους οποίους σερβίρονταν ποτά.

Στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στον άνδρα που λειτουργούσε το κατάστημα επιδόθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ