2020-11-30 07:54:35
Φωτογραφία για Τζο Μπάιντεν: Με κάταγμα μετά το ατύχημά του - Θα χρειαστεί νάρθηκα «μπότα» για εβδομάδες
Πιο σοβαρός απ' ότι έδειχνε είναι τελικά ο τραυματισμός που υπέστη προχθές ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς έπαιζε με έναν από τους σκύλους του. Σύμφωνα με την New York Post, μετά από εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Τζο Μπάιντεν υπέστη κάταγμα. Ο γιατρός του μάλιστα ανέφερε εχθές, Κυριακή, ότι ο 78χρονος θα χρειαστεί να φοράει νάρθηκα ποδοκνημικής ακινητοποίησης τύπου «μπότα» για αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, ο Μπάιντεν γλίστρησε ενώ έπαιζε με τον γερμανικό ποιμενικό του, Μέιτζορ, το Σάββατο και επισκέφθηκε το ιατρείο ενός ορθοπεδικού στο Ντέλαγουερ για να εξεταστεί το απόγευμα της Κυριακής.

Παρόλο που οι αρχικές ακτινογραφίες δεν έδειχναν «εμφανές κάταγμα» η αξονική τομογραφία επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν μικροσκοπικά κατάγματα σε δύο σφηνοειδή οστά, τα οποία βρίσκονται στο μέσο του πέλματος, διευκρίνισε εχθές ο Δρ. Κέβιν Ο Κόνορ, ιατρός του νεοεκλεγέντα προέδρου, προσθέτοντας ότι αναμένεται να χρειαστεί να φορέσει νάρθηκα «μπότα» για εβδομάδες.


Ο Μπέιντεν καταγράφηκε από κάμερα να αποχωρεί από το ιατρείο το απόγευμα της Κυριακής με προορισμό το ιατρικό κέντρο όπου θα έκανε την αξονική τομογραφία. Παρόλο που είναι εμφανές ότι δυσκολεύεται να περπατήσει, στο βίντεο εμφανίζεται να περπατά μόνος του, χωρίς πατερίτσα ή άλλη βοήθεια.

Ο Μπάιντεν και η σύζυγός του, Τζιλ, υιοθέτησαν τον Μέιτζορ από μια φιλοζωική οργάνωση του Ντέλαγουερ το 2018. Ο σκυλάκος πρόκειται να γράψει ιστορία ως το πρώτος διασωθέν κατοικίδιο στον Λευκό Οίκο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Αττάλεια το Oruc Reis
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Αττάλεια το Oruc Reis
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ