2020-11-30 07:42:53
Φωτογραφία για Σοκαριστικό ατύχημα Formula 1: Το μήνυμα του Γκροζάν μέσα από το νοσοκομείο-Δείτε βίντεο
Ο Ρομέν Γκροζάν με βίντεο στα social media γνωστοποίησε την κατάσταση του, ενώ τόνισε ότι ήταν κατά του προστατευτικού συστήματος Halo που του έσωζε τη ζωή Ο Ρομέν Γκροζάν αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με το μονοθέσιο του Grand Prix του Μπαχρέιν.

Ο 34χρονος Γάλλος πιλότος της Haas κατάφερε να βγει σχεδόν αλώβητος από το μονοθέσιο του όταν αυτό προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, μετά από επαφή που είχε με τον μονοθέσιο του Κβιάτ, κόπηκε στη μέση και τυλίχθηκε στις φλόγες στον πρώτο γύρο του αγώνα, ο οποίος σταμάτησε.

"Ο Romain Grosjean θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια νύχτα για να υποβληθεί σε θεραπεία για εγκαύματα στο πίσω μέρος και των δύο χεριών", ανέφερε ανακοίνωση της ομάδας του, η οποία ανέβασε και βίντεο μέσα από το νοσοκομείο οπού νοσηλεύεται ο Γάλλος πιλότος.

Όπως μαρτυρά το συγκλονιστικό video από το Σακχίρ, ο Grosjean διατήρησε τις αισθήσεις του και κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του από το κόκπιτ, την ώρα που όλα είχαν γίνει παρανάλωμα του πυρός. Με την προσωπίδα του κράνους του σχεδόν λιωμένη, έχοντας προστασία μόνο από την πυρίμαχη κάλτσα στο αριστερό του πόδι, όπως φάνηκε τη στιγμή που πήδηξε ότι είχε μείνει από τις μπαριέρες για να βρει σωτηρία στην αγκαλιά του γιατρού της F1, Ian Roberts, που είχε σπεύσει στο σημείο.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ