2020-12-04 23:04:10
Φωτογραφία για Εικόνες σοκ: Ανοίγουν συνεχώς νέους τάφους στο νεκροταφείο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης

medlabnews.gr iatrikanea 

 Σοκ και δέος προκαλούν οι φωτογραφίες από τα νεκροταφεία της χώρας στα οποία ανοίγονται συνεχώς νέοι τάφοι για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό. Οι εικόνες από το νεκροταφείο της Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης προκαλούν ανατριχίλα, καθώς αναδεικνύουν και το μέγεθος του προβλήματος.

Παρότι η χώρα βρίσκεται για σχεδόν έναν μήνα σε lockdown οι αριθμοί του κορονοϊού τόσο σε επίπεδο θανάτων και διασωληνωμένων όσο και σε επίπεδο κρουσμάτων παραμένουν στα ύψη.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ, στην Ελλάδα εντοπίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες 1.667 νέα κρούσματα, ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 612.

Παράλληλα, 98 άνθρωποι πέθαναν από επιπλοκές του κορονοϊού μέσα σε μια μέρα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα από την αρχή της πανδημίας σε 2.804.

Ως εκ τούτου, στα νεκροταφεία όλη της επικράτειας οι αρμόδιοι υπάλληλοι είναι αναγκασμένοι να διαμορφώνουν συνέχεια νέους ειδικούς χώρους ταφής των θυμάτων του θανατηφόρου ιού, καθώς και οι χώροι δεν αρκούν και τα πρωτόκολλα επιβάλουν οι νεκροί από τον ιό να τοποθετούνται σε ειδικούς χώρους.

medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ