2020-12-12 12:20:57
Φωτογραφία για Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός του στον τζόγο – «Φτάνεις να λες, ή να πάω να αυτοκτονήσω, ή να πάω σε άλλη χώρα»
«Ξεκίνησα από πόκερ, μετά πας Black Jack και μετά ρουλέτα γιατί ο τζογαδόρος στο τέλος δεν μπορεί να περιμένει. Θέλεις ένα λεπτό να γυρίσει μια μπίλια και να σου αλλάξει τη ζωή» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» και μίλησε μεταξύ άλλων στον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη για το ίνδαλμά του, τον Ντιέγκο Μαραντόνα αλλά και την εξάρτησή του από τον τζόγο.

«Πολλά χρόνια ήμουν εθισμένος στον τζόγο. Φτάνεις σε έναν πάτο, προσωπικό, ψυχολογικό και τα έχεις καταστρέψει όλα και αυτό πατώνει κι άλλο και απλά λες ή να πάω να αυτοκτονήσω, ή να πάω σε άλλη χώρα να μην με ξέρει κανείς ή να κάνω κάτι για τον εαυτό μου» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

Μάλιστα περιέγραψε: «Έτυχε να βρεθώ σε χώρο τζόγου – σε καζίνο εντάξει, αλλά ΚΕΘΕΑ έτσι το λέγαμε – μακριά πολύ, να μην έχω κρατήσει λεφτά ούτε για διόδια, να αναγκαστώ να γυρίσω από την Παλαιά Εθνική Οδό, να πάω σπίτι μου, πάρω λεφτά και να ξαναπάω. Έχει τύχει να παρακαλάω να δανειστώ από άνθρωπο λεφτά που τα είχε ανάγκη να φάει και να του λέω: “Θα στα φέρω σε 3 ώρες, φερ΄τα’’. Έχοντας χάσει τα λεφτά της κεφαλής μου και θεωρώντας ότι θα κερδίσω κάνα 50άρικο και θα ρεφάρω».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ