2020-12-12 15:52:09
Φωτογραφία για Επιτροπής Αγώνα: Απαντήσεις και διαπιστώσεις ως προς την τοποθέτηση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου.
 

    Οι απαντήσεις της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην υπό θεσμοθέτηση Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, στην απάντηση του  Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος υπέπεσε σε σωρεία αναληθειών, ζωντανά από το κανάλι της Βουλής την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, μετά από επίκαιρη ερώτηση της κας Σοφίας Σακοράφα, βουλευτή Αθήνας  του ΜέΡΑ 25.

 

Ολόκληρη η επιστολή:

        Αξιότιμε Υφυπουργέ κ. Δημήτρη Οικονόμου, είστε άριστος τεχνοκράτης, αλλά υποπέσατε σε σωρεία αναληθειών εντός της Ελληνικής Βουλής.

Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, μετά από επίκαιρη ερώτηση της κας Σοφίας Σακοράφα, βουλευτή Αθήνας του ΜέΡΑ 25, ακούσαμε επιτέλους τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου, ζωντανά από το κανάλι της Βουλής να τοποθετείτε για το θέμα της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας. Κύριε Οικονόμου, στις απαντήσεις που δώσατε χτες στην επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού του ΜέΡΑ 25 κας Σακοράφα, υποπέσατε σε σωρεία αναληθειών, συνοδεία ανακριβών στοιχείων για την επίμαχη υπόθεση και συγκεκριμένα:

ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ 1:

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VICE SPECIALS: «Η Νέα Μοναξιά»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VICE SPECIALS: «Η Νέα Μοναξιά»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ