2020-12-15 14:09:19
Φωτογραφία για Επίθεση με βιτριόλι: «Σπάει τη σιωπή της» η 35χρονη -
Επίθεση με βιτριόλι: «Σπάει τη σιωπή της» η 35χρονη -

 

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας Οι δύο επόμενες εβδομάδες, είναι καθοριστικές για να συμπληρωθεί το παζλ της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Όλα δείχνουν ότι η κατηγορούμενη, σκέπτεται πολύ σοβαρά να απολογηθεί και να δώσει τη δική της εκδοχή των πραγμάτων χωρίς μέχρι στιγμής και ο ίδιος ο συνήγορος της να γνωρίζει με απόλυτη σαφήνεια το πλαίσιο στο οποίο θα επιλέξει να κινηθεί. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθεί και το μυστήριο αν η 35χρονή Έφη είχε συνεργό ή συνεργούς, στην εγκληματική πράξη της.

Και αυτό γιατί, οι τέσσερις ύποπτοι που μπήκαν πρόσφατα στο κάδρο των ερευνών με τους οποίους είχε επαφές τηλεφωνικές και διαδικτυακές, έχουν «παραδώσει» τα τηλέφωνα τους και οι αστυνομικοί τα «ξεσκονίζουν» για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεων τους. Από τις επαφές, τις αναλύσεις των κλήσεων και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιήθηκαν οι αστυνομικοί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν αν κάποιος από αυτούς ήταν συνεργός στην αποτρόπαια πράξη της.


Την ίδια ώρα οι αναλυτές της Ασφάλειας, καλούνται να λύσουν ένα ακόμη μυστήριο. Αν τελικά η «βιτριολίστρια της Αγίας Ελεούσας» τριγύρναγε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες έξω από το Θριάσειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα, προκειμένου να τρυπώσει στο δωμάτιο της και να την αποτελειώσει.

Έτσι, αναμένεται να εξεταστούν κάμερες της περιοχής, να γίνουν αναλύσεις σε στίγματα συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων και να εξεταστούν μάρτυρες όπως για παράδειγμα συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας που είπε πως η βιτριολίστρια έψαχνε τρόπο για να την επισκεφθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί στις σημειώσεις ή στις αναζητήσεις στο google map δρομολόγια, αλλά και σχεδιαγράμματα της περιοχής αλλά και του ίδιoυ του νοσοκομείου.

Η ίδια η Ιωάννα με γραπτή δήλωση της καλεί την κατηγορούμενη να μιλήσει, να σταματήσει τα ψεύδη και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. «Πηγές» από την Αστυνομία λένε ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει μέχρι το τέλος του χρόνου η έρευνα θα έχει ολοκληρωθεί και η υπόθεση θα έχει διαλευκανθεί πλήρως. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ