2020-12-17 08:18:33
Φωτογραφία για Θήβα: Κλεφτρόνι ετών… 8 έκλεβε ξυλεία!
Συνηθισμένο φαινόμενο είναι οι κλοπές για τους ανήλικους Ρομά που κατοικούν στον καταυλισμό του Πυρίου Θηβών, ωστόσο καταγράφηκε νέο ρεκόρ… μικρής ηλικίας καθώς συνελήφθη ένας… 8χρονος για απόπειρα κλοπής ξυλείας!

Ο λιλιπούτειος «ποντικός» συμμετείχε σε μια ομάδα από τσιγγανόπουλα που τρύπωσαν σε μια αποθήκη της περιοχής κοντά στον καταυλισμό την Δευτέρα και άρχισαν να ξηλώνουν τα ξύλα από την κατασκευή. Μόλις είδαν αστυνομικούς να καταφθάνουν οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, όμως ο 8χρονος δεν πρόλαβε να διαφύγει Το αγοράκι προσήχθη στην Ασφάλεια Θηβών, όπου έφτασε το απόγευμα της ίδιας ημέρας η 27χρονη μητέρα του, που συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διέρρηξε δύο σπίτια στην Ιεράπετρα

Σε δύο σπίτια σε περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας τρύπωσε ένας Έλληνας την περασμένη Παρασκευή και άρπαξε χρήματα, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι δυο κλοπές εξιχνιάστηκαν και ο δράστης εντοπίστηκε την Κυριακή. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μέρος από τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ