2020-12-17 08:38:54
Φωτογραφία για Mercedes-Benz 450SL με 18.000 χιλιόμετρα, πωλείται


Μετά από 40 χρόνια, μια πανέμορφη και σε εξαιρετική κατάσταση Mercedes-Benz 450SL του 1979, μόλις με 18.000 χιλιόμετρα, πωλείται έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη 450SL πουλήθηκε αρχικά στις ΗΠΑ και ανήκε σε μία οικογένεια μέχρι το 2006, όταν και έγινε εισαγωγή της στις Κάτω Χώρες όπου και βρίσκεται από τότε. Η οικογένεια των ΗΠΑ σημείωσε 14.484 χιλιόμετρα και ο μοναδικός ιδιοκτήτης της στην Ευρώπη, πρόσθεσε τα υπόλοιπα για να έχει τώρα συνολικά 18.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ της. Το αμάξωμά της είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που μοιάζει απόλυτα λογικό με βάση τα ελάχιστα χιλιόμετρα που έχει παρά τα 40 και πλέον χρόνια της στους δρόμους.

Το αυτοκίνητο έχει ξαναβαφτεί στην αρχική του απόχρωση ασημί και στην περιγραφή του αναφέρονται κάποιες προβληματικές περιοχές στην επιφάνεια. Όπως το αμάξωμα, έτσι και το εσωτερικό έχει επίσης διατηρηθεί καλά. Η κόκκινη δερμάτινη επένδυση συνδυάζεται με μια σειρά από αξεσουάρ, όπως κλιματισμό, κεντρικό υποβραχιόνιο, ανθεκτικό στη θερμότητα γυαλί, cruise control, φώτα ομίχλης και ραδιόφωνο Becker Mexico. Στην περιγραφή του αυτοκινήτου αναφέρεται επίσης πως έχουν αντικατασταθεί κάποια εξαρτήματα και ορισμένα μηχανικά μέρη για να είναι στην κατάσταση που το βλέπουμε.
Δ anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ