2020-12-18 17:36:53
Φωτογραφία για Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με κοροναϊό ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος

medlabnews.gr iatrikanea  

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» παραμένει διασωληνωμένος ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης με κοροναϊό.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ελεγχόμενη κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, το απόγευμα της ίδια μέρας, κρίθηκε από τους γιατρούς που παρακολουθούν τον πρώην υπουργό, απαραίτητο να διασωληνωθεί.

Οι γιατροί του έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του στο νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει ο ιός.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου Σωτηρία

. Ενώ, λίγο αργότερα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε με την κ. Γεννηματά όπου την ενημέρωσε για την κατάσταση του Λεωνίδα Γρηγοράκου. Συμφώνησαν και οι δύο να έχουν τακτική επικοινωνία για αυτό το θέμα.

Το πρωί της Παρασκευής, όπως γνωστοποίησε μέσα από ανάρτηση του στο twitter, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Σωτηρία, Σωκράτη Μητσιάδη. Όπως γράφει, «με ενημέρωσε ότι ο συνάδελφος και φίλος μας Λεωνίδας Γρηγοράκος δίνει μάχη με κουράγιο και δύναμη. Λεωνίδα, σ’ αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!».



Πολλά ήταν τα μηνύματα από παλιούς συντρόφους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου με συγκινητικά λόγια κάνουν μιλούν για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση. 

medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενισχύεται η ΕΡΤ3
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενισχύεται η ΕΡΤ3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ