2020-12-18 20:03:24
Φωτογραφία για Καλιφόρνια - Lockdown: Τα στριπ κλαμπ επαναλειτουργούν με δικαστική απόφαση
Δικαστής απορρίπτει τα μέτρα που επέβαλε ο κυβερνήτης Gavin Newsom - Επιτρέπει και το άνοιγμα των εστιατορίων της πόλης Άδεια λειτουργίας εν καιρώ lockdown δόθηκε από τον ανώτατο δικαστή του Σαν Ντιέγκο, Joel Wohlfeil, στις δύο γνωστές αλυσίδες στριπτιτζάδικων «Pacers International Showgirls» και «Cheetahs Gentlemen's Club», αλλά και στα εστιατόρια της πόλης.

Με τη δίκη να εκκρεμεί, ο δικαστής απαγορεύει «σε κάθε κυβερνητική οντότητα ή αστυνομική αρχή να εφαρμόσει τα μέτρα lockdown του Newsom κατά των στριπτιζάδικων, αλλά και κατά των εστιατορίων του Σαν Ντιέγκο που ακολουθούν τα βασικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς της Covid-19».

Ο δικαστής παρατήρησε πως οι δύο αλυσίδες ενήλικης ψυχαγωγίας είχαν λειτουργήσει για 5 εβδομάδες μέσα στην πανδημία κάτω από τα δικά τους μέτρα ασφαλείας, μεταξύ αυτών η κοινωνική απόσταση στριπτιζέζ και πελάτη και η υποχρεωτική χρήση μάσκας απ’ όλους.


Οι αρχές του Σαν Ντιέγκο είναι ανάστατες με την απόφαση και οι εισαγγελείς θα συναντηθούν εκτάκτως «για να αποκωδικοποιήσουν την απόφαση και να καθορίσουν τι έρχεται μετά», όπως είπε εκπρόσωπος της κομητείας του Σαν Ντιέγκο.

«Παρά το γεγονός ότι είμαστε απογοητευμένοι από τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, παραμένουμε επικεντρωμένοι στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των Καλιφορνέζων», δήλωσε το γραφείο του κυβερνήτη Newsom.

Οι δύο αλυσίδες στριπ κλαμπ δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να λειτουργούν τηρώντας όλα τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ