2020-12-19 08:51:13
Φωτογραφία για Μάριος Παπαγεωργίου: Κατηγορίες σε εννέα νέα πρόσωπα για την αρπαγή και τη δολοφονία του
Οκτώ και πλέον έτη μετά την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου αλλά και την καταδίκη σε ισόβια ενός άνδρα για την αρπαγή και τη δολοφονία του νεαρού φοιτητή, η Δικαιοσύνη άνοιξε και πάλι το φάκελο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης και απήγγειλε κακουργηματικές κατηγορίες σε εννέα νέα πρόσωπα για τα οποία φέρεται ότι υπάρχουν ενδείξεις στοιχεία ότι συμμετείχαν στο πολύκροτο έγκλημα.

Η όλη υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της 1ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία και συνεχίζει την έρευνά της με εξέταση μαρτύρων. Σήμερα μάλιστα ενώπιον της βρέθηκε η μητέρα του Μ. Παπαγεωργίου προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, εννέα νέα πρόσωπα διώκονται κατά περίπτωση για συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του θύματος. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια τόσο πρωτόδικα όσο και στο Εφετείο, καθώς και η σύζυγός του, η οποία είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος. Η γυναίκα αυτή αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονίας του θύματος.


Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν πως στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της οικογένειας του θύματος. Η συγκεκριμένη αίτηση φαίνεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και εν συνεχεία δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη και οι δράστες εξαφάνισαν κάθε ίχνος του. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ