2020-12-29 09:36:12
Φωτογραφία για «New York Post» για τον Τραμπ: «Σταμάτα την παράνοια»
Η αμερικανική εφημερίδα, η οποία είχε κρατήσει, μέχρι σήμερα, θετική στάση απέναντι στον Ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο, για πρώτη φορά, του επιτίθεται δριμύτατα και τον καλεί να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι υπήρξε εκλογική νοθεία

Ξεσπαθώνει κατά του Αμερικανού απερχόμενου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», αν και μέχρι τώρα τον υποστήριζε.

Τώρα του γυρνάει την... πλάτη αλλά και τον επιπλήττει στον πρωτοσέλιδο τίτλο της:

«Σταμάτα την παράνοια», αναφερόμενη στις άστοχες προσπάθειές του να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα της 3ης Νοεμβρίου

Η αμερικανική εφημερίδα είχε κρατήσει θετική στάση απέναντι στον Ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο καθ' όλη την διάρκεια της θητεία του - από το 2016 έως σήμερα. Ωστόσο, τώρα, για πρώτη φορά, του επιτίθεται δριμύτατα και τον καλεί να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι υπήρξε εκλογική νοθεία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.


«Χάσατε τις εκλογές». «Καταλαβαίνουμε, κύριε Πρόεδρε, ότι είστε θυμωμένος που χάσατε. Αλλά εάν συνεχίσουμε αυτό το δρόμο, είναι καταστροφικό», υποστηρίζει το βασικό άρθρο της εφημερίδας.

Η «New York Post» τα βάζει και με την δικηγόρο του Τραμπ, Σίντνεϊ Πάουελ, στην οποία πρόσφατα απένειμε χάρη.

Η επικεφαλής δικηγόρος υπεράσπισης του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν, είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Τραμπ, ήταν αυτοί που τροφοδοτούσαν τις θεωρίες συνωμοσίας για τις αμερικανικές εκλογές.

«Η Σίντνεϊ Πάουελ είναι τρελό άτομο. Ο Μάικλ Φλιν υποδηλώνει ότι ο στρατιωτικός νόμος ισοδυναμεί με προδοσία. Είναι ντροπιαστικό», γράφει η συντακτική ομάδα της εφημερίδας.

Το άρθρο πάντως δεν αναφέρει ρητά ότι ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις εκλογές, αλλά υποστηρίζει ότι οι προσπάθειες του Τραμπ να αποδείξουν εκλογική νοθεία έχουν αποτύχει παταγωδώς.

«Είχατε κάθε δικαίωμα να κάνετε έρευνα για τις εκλογές. Αλλά ας είμαστε ξεκάθαροι: Αυτές οι προσπάθειες δεν κατέληξαν πουθενά», υποστηρίζει το επίμαχο άρθρο. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ