2021-01-02 19:07:53
Φωτογραφία για Γιατί καθυστερεί η υπογραφή για τα Rafale
Καθυστέρηση στην υπογραφή της σύµβασης για τα Rafale σε µια περίοδο που η Π.Α. δίνει µάχη µε τον χρόνο για την ένταξη του µαχητικού. 

Ετσι, ενώ αρχικά όλες οι εκτιµήσεις συνέκλιναν στο ότι η σύµβαση θα µπορούσε να περάσει από τη Βουλή µε την κύρωση σχετικού νόµου, τελικά η σύµβαση οδηγήθηκε στο… Ελεγκτικό Συνέδριο!

Μοιραία το γεγονός αυτό έφερε και την αναβολή της «πανηγυρικής» υπογραφής της σύµβασης από τους υπουργούς Αµυνας Ελλάδας και Γαλλίας. Υπενθυµίζεται ότι η σχετική σύµβαση επρόκειτο να υπογραφεί πριν από τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριµένα την 23η ∆εκεµβρίου µε την άφιξη της Φλοράνς Παρλί, της Γαλλίδας υπουργού Αµυνας στην Αθήνα, η οποία ανεβλήθη!

Τελικά η αποστολή της σύµβασης στο Ελεγκτικό Συνέδριο θα µεταφέρει την υπογραφή της σύµβασης µετά την 20ή Ιανουαρίου και χωρίς ακόµη αυτό να είναι απόλυτα σίγουρο. Αυτή τη στιγµή µόνο εκτιµήσεις υπάρχουν για το πότε οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και οι πιθανές διορθώσεις που θα ακολουθήσουν θα ολοκληρωθούν πριν ή µετά τις 20 Ιανουαρίου ή αν θα πάµε για Φεβρουάριο.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ