2021-01-07 11:57:03
Φωτογραφία για Χαός στις ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο
  Η 44χρονη υπήρξε πρώην διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου και γραμματέας Τύπου, ενώ ηταν υπέυθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ το 2015 Η Στέφανι Γκρίσαμ (Stephanie Grisham), η πρώην διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου και γραμματέας Τύπου και η νυν υπέυθυνη του προσωπικού της πρώτης κυρίας Μελάνια Τραμπ, υπέβαλαν την παραίτησή της την Τετάρτη το απόγευμα, αμέσως μετά τις βίαιες διαμαρτυρίες, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

Η Γκρίσαμ ήταν ένας από τους πιο μακροχρόνιους αξιωματούχους της διοίκησης του Τραμπ, έχοντας ξεκινήσει τη θητεία της ως υπευθυνη για την προεκλογική εκστρατεία του τότε υποψήφιου Ρεπουμπλικάνου το 2015. Η Γκρίσαμ εισήλθε στον Λευκό Οίκο ως αναπληρωτής γραμματέας Τύπου υπό τον Σιν Σπάισερ, αλλά τον Μάρτιο του 2017, η Μελάνια Τραμπ την προσέλαβε για το προσωπικό της στην Ανατολική Πτέρυγα. Ως διευθύντρια επικοινωνιών της Ανατολικής Πτέρυγας, η Γκρίσαμ έγινε γρήγορα η πιο σημαντική υπάλληλος της πρώτης κυρίας, ενεργώντας ως υπερασπιστής, εκτελεστής και, συχνά, προστάτης της.


Η Γκρίσαμ δεν έχει επιβεβαιώσει για την ώρα την είδηση για τη παράιτησή της στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Είχε εργαστεί στο πλευρό αρκετών Ρεπουμπλικάνων της Αριζόνα, ενώ το 2012 έλαβε θετικές κριτικές για τον ρόλο της στην προεκλογική εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ, του υποψήφιου του Ρεπουμπλικάνου κόμματος στις προεδρικές εκλογές εκείνη τη χρονιά. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η αφοσίωσή της.

Στην Ουάσιγκτον η 44χρονη Γκρίσαμ, ανύπαντρη μητέρα δύο γιων, είχε κερδίσει το προσωνύμιο “μπουλντόγκ” επειδή “γαύγιζε” όταν κάποιος επιτίθετο στους πελάτες της. Η τυφλή πίστη, όμως, δεν ήταν αρκετή για να την διατηρήσει στο πόστο της. Ο πρόεδρος ουσιαστικά προανήγγειλε την αποπομπή της κατα τη διάρκεια της πανδημίας στις ΗΠΑ με ένα σχόλιό του. «Δεν έχουμε κάνει καλή δουλειά στην επικοινωνία μας και πραγματικά δεν ξέρω ποιον να κατηγορήσω γι’ αυτό». Η Γκρίσαμ δεν θα πάει πολύ μακριά. Επιστρέφει στην προηγούμενη της θέση, ως επικεφαλής της Μελάνια, η οποία την καλωσόρισε με μία θερμή ανακοίνωση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ