2021-01-07 22:11:12
Φωτογραφία για Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το παιδί μου είναι μαύρο και μεγαλώνει στις ΗΠΑ
Συγκλονιστικός, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας πόσο έχει ωριμάσει όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς.

Από τη μία η αθώωση του αστυνομικού που δολοφόνησε τον Τζέικομπ Μπλέικ και από την άλλη τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον, το βράδυ της Τετάρτης... Ο «Greek Freak» δεν θα μπορούσε να σιωπήσει. Έτσι, δήλωσε ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για ν' αλλάξουν τα πράγματα, προκειμένου να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τον γιο του.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ως Γιάννης θέλω την αλλαγή. Ξέρω ότι η ομάδα μου κάνει το ίδιο. Όποτε βλέπουμε κάτι λάθος, θα μιλάμε. Το ΝΒΑ και οι Μπακς μας δίνουν αυτή την πλατφόρμα για να μιλήσουμε για ό,τι μας ενοχλεί».

«Όταν σταματήσω το μπάσκετ, το παιδί μου θα μεγαλώσει στις ΗΠΑ και το παιδί μου είναι μαύρο. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Αν όσο ζω και αναπνέω μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, έστω σε ποσοστό 5%, θα το κάνω» συμπλήρωσε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ