2021-01-07 22:01:46
Φωτογραφία για Jake Angeli: Πόσο κοστίζει να ντυθείς ημίγυμνος Βίκινγκ όπως ο «σαμάνος της QAnon»
Μόνο ο γούνινος σκούφος του από κογιότ κοστίζει σχεδόν 280 δολάρια O θίασος των απίθανων υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ που εισέβαλαν χθες στο Καπιτώλιο είχε σίγουρα έναν (γελοίο) πρωταγωνιστή.

Ο ημίγυμνος Βίκινγκ, που φορούσε γούνινο καπέλο με κέρατα και είχε το πρόσωπό του βαμμένο στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Jake Angeli, υποστηρικτής της συνωμοσιολογικής θεωρίας QAnon με τακτική παρουσία σε ακροδεξιές διαδηλώσεις της Αριζόνα τα τελευταία χρόνια.

O 32χρονος με τα πολλά tribal τατουάζ στο σώμα του ζει στην Αριζόνα, παλαιότερα παρουσιαζόταν ως τραγουδιστής και ηθοποιός, είναι γνωστός ως «Σαμάνος QAnon» και έχει λάβει μέρος σε πολλές κινητοποιήσεις έξω από το Καπιτώλιο, από το 2019 μέχρι σήμερα, στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως έχει εξηγήσει, ανακάλυψε τα περισσότερα από όσα γνωρίζει μέσω αναζητήσεων στο διαδίκτυο. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως κυκλοφορεί ντυμένος Βίκινγκ, αλλά γυμνός από τη μέση και πάνω, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή και μετά να μπορεί να διακηρύξει τις ιδέες του για το QAnon και άλλες συνωμοσιολογικές θεωρίες, που όπως ισχυρίζεται, παραμένουν κρυμμένες.

It's Carnival Time

Με έναν γρήγορο υπολογισμό, η «στολή διαδήλωσης» του Jake Angeli, δεν είναι και η πιο οικονομική επιλογή, αφού συνολικά χρειάστηκε 485,87 δολάρια για την όλη μεταφίεση.

Μπορεί να μη χρειάζεται μπλούζα, σακάκι ή μπουφάν, όμως ο γούνινος σκούφος συν τα κέρατα βγαίνουν στα 291 δολάρια. Πάντως το πιο οικονομικό (και προφανώς το πιο χρήσιμο αξεσουάρ) του «Σαμάνου QAnon» είναι η ντουντούκα, με τιμή μόλις 14,99 δολάρια.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ