2021-01-11 16:04:21
Φωτογραφία για Σαλόνια σε Γκρι και Μπορντό αποχρώσεις
 Μπορντό + Γκρι 

στο σαλόνι

Το "αρχοντικό" κλασσικό Μπορντό σε συνδυασμό με το πιο μοντέρνο Γκρι, μπορούν συνδυαστικά να δημιουργήσουν πολύ ιδιαίτερη αρμόσφαιρα στο σαλόνι, τόσο σκούρα και "θεατρική" όσο και πιο φωτεινή, ανάλογα με το τι σας αρέσει περισσότερο και τις διαστάσεις του χώρου. 





Ανάλογα με το ...μοίρασμα των αποχρώσεων και ποια θα επιλέξετε για τους τοίχους ή τις μεγάλες επιφάνειες των επίπλων και ποια για μικρότερες διακοσμητικές λεπτομέρειες ο συνδυασμό του Γκρι - Μπορντό θα δώσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στο σαλόνι, σε κάθε περίπτωση καλαίσθητο και διαχρονικά στην μόδα. 

Ο συνδυασμός τους με μαύρο και λευκό επίσης καθορίζει το πόσο φωτεινό ή πιο σκούρο θα είναι το σύνολο και ανήκουν και οι δύο στις αποχρώσεις που δημιουργούν το ίδιο πετυχημένο αποτέλεσμα τόσο σε κλασσικής - νεοκλασσικής αισθητικής σαλόνια όσο και σε ιδιαίτερα μοντέρνους χώρους.

Διακοσμητικοί συνδυασμοί σε Μπορντό και Γκρι μπορούν να δημιουργηθούν και με την χρήση τους αποκλειστικά σε μικρά αντικείμενα - επιφάνειες, σε χώρους διαμορφωμένους συνολικά σε ασπρόμαυρες ή neutral αποχρώσεις.  



ΦΩΤΟΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ