2021-01-15 09:25:59
Φωτογραφία για Το  Σκανδιναβικό ύφος στα ...καλύτερά του
Η απαράμιλλη αισθητική

του Σκανδιναβικού στυλ διακόσμησης

Διαμέρισμα αρχιτεκτονικής του 1920 διαμορφωμένο εσωτερικά σε πολύ ζεστό και ιδιαίτερο Σκανδιναβικό στυλ





Η χρήση διαφορετικών αποχρώσεων για τους τοίχους κάθε δωματίου που δημιουργεί ένα πολύ όμορφo και ενδιαφέρον αισθητικά σύνολο και ο εξοπλισμός - επίπλωση του ανακαινισμένου διαμερίσματος με όχι πολλά και κατά βάση οικονομικά και λιτής γραμμής έπιπλα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της διακόσμησής του. 

Η συνολική βεβαίως ατμόσφαιρα σε ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται και στα αρχιτεκτονικά στοιχεία του, την πρόσβαση της κουζίνας και της κρεβατοκάμαρας στο μικρό αλλά πολύ όμορφο μπαλκόνι, τα πολύ μεγάλα παράθυρα, τις εσωτερικές ξύλινες πόρτες, τους ψηλοτάβανους χώρους  όπως και τα πολύ ιδιαίτερα πλακάκια που έχουν χρησιμοποιηθεί ανά σημεία. 



Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ατμοσφαιρικό και απόλυτα λειτουργικό διαμέρισμα, που οπτικά δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερο των 87τμ που καταλαμβάνει.  



Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αστικών κατοικιών στην Σκανδιναβία και κυρίως στην Σουηδία, όπου η πλειοψηφία των παλιών μεγάλων πολυκατοικιών στο κέντρο των πόλεων έχουν συντηρηθεί και διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, ενώ εσωτερικά τα ανακαινισμένα διαμερίσματα έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των ενοίκων τους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se



soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ