2021-01-15 09:50:50
Φωτογραφία για Γεωργιάδης: Προς άνοιγμα και τα κομμωτήρια. Χρονικός περιορισμός στο click in shop
Tα κομμωτήρια και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών συμπεριλαμβάνονται στα σενάρια μερικού ανοίγματος της αγοράς που συζητά από τις 10 το πρωί η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρίσταται στη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι προτεραιότητα έχει το άνοιγμα του λιανεμπορίου με ραντεβού και χρονικό περιορισμό της παραμονής μέσα στο κατάστημα και ιδιαίτερα τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, αλλά και τα καταστήματα πώλησης κουβερτών και κοσμηματοπωλείων.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι όσα καταστήματα δε θα ανοίξουν με ραντεβού και παραμονή μέσα στο κατάστημα θα λειτουργήσουν με click away. Επίσης θα ανοίξουν τα ΚΤΕΟ, ενώ εξετάζεται να ανοίξουν και τα κατασηματα πώλησης επίπλων. Σημειώνεται δε ότι οι ώρες κυκλοφορίας θα εναρμονιστούν με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης της μετακίνησης των πολιτών από δήμο σε δήμο προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν συζητείται επί του παρόντος να ανοίξει η εστίαση, αλλά κάλεσε τους ιδιοκτήτες τους να αγοράσουν θερμαντικά σώματα ανοικτού χώρου γιατί κάποια στιγμή και τα καταστήματα αυτά θα ανοίξουν.

Σε ό,τι αφορά στα ινστιτούτα αισθητικής, ο υπουργός Ανάπτυξης επισήμανε ότι είναι πολύ κοντά στο άνοιγμα, σε αντίθεση με τα γυμναστήρια που είναι αδύνατον να ανοίξουν.
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ