2021-01-15 10:59:26
Φωτογραφία για Αρχιτεκτονική του 1900 και μοντέρνα αισθητική σε studio 26τμ
Όταν η αρχιτεκτονική του 1900

συναντά την μοντέρνα διακόσμηση

Πολύ μικρή γκαρσονιέρα, σε κτίριο του 1900, ανακαινισμένη και διαμορφωμένη πολύ λειτουργικά σε μοντέρνο στυλ. 

Τυπικό δείγμα αστικού διαμερίσματος της Βόρειας Ευρώπης, σε κτίριο ανέγερσης του 1903-1904 στην Στοκχόλμη. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του όπως και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν διατηρηθεί αναλλοίωτα και δημιουργούν την αίσθηση ταξιδιού στον ...χρόνο. 



Το ανακαινισμένο studio έκτασης μόλις 26τμ έχει διαμορφωθεί σε μοντέρνο στυλ σε συνδυασμό με κάποια vintage και ethnic στοιχεία, με το κρεβάτι στο υπερυψωμένο ξύλινο πάταρι να αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της εσωτερικής διαμόρφωσης, που κάνει τον χώρο απόλυτα λειτουργικό αφού ο κάτω του παταριού χώρος έχει διαμορφωθεί σαν ...ντουλάπα-γκαρνταρόμπα διαχωρισμένη με κουρτίνα.

Λευκό και παλ αποχρώσεις σε συνδυασμό με μαύρο δημιουργούν μια φωτεινή και απόλυτα νεανική ατμόσφαιρα, ενώ εκτός από το πατάρι-υπνοδωμάτιο επιλογές όπως το τραπέζι-μπαρ που χρησιμοποιείται και σαν γραφείο, η διαμόρφωση του χώρου εισόδου με αποθηκευτικούς χώρους και ο εργονομικός σχεδιασμός της μικροσκοπικής  κουζίνας, δημιουργούν έναν χώρο που βεβαίως δεν τον λέει κανείς ...γήπεδο :) αλλά που σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί απόλυτα λειτουρικά τις ανάγκες διαβίωσης ενός ατόμου, στα ίδια τετραγωνικά που σε ένα μέσο σπίτι καταλαμβάνει μία κρεβατοκάμαρα. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se



soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΤΡΑΜ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΕΦ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΤΡΑΜ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΕΦ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ