2021-01-16 22:51:34
Φωτογραφία για Θα «σφαχτούν» Χάρι και Ουίλιαμ για την «κληρονομιά» της Nταϊάνας;
«Ένα γράμμα στο 2021» που υπέγραψε ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην ιστοσελίδα του φιλανθρωπικού τους ιδρύματος Archewell, ήταν η αφορμή για τον βασιλικό βιογράφο Nτάνκαν Λάρκομπ να μιλήσει στο Royal Beat της Royal Royalty TV και να διατυπώσει τις ενστάσεις του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o ίδιος εξήγησε ότι μετά το Megxit, τον περασμένο Ιανουάριο, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα πρέπει να περιμένουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την εικόνα και την ‘’κληρονομιά’’ ουσιαστικά της πριγκίπισσας Νταϊάνας σε δικές του δραστηριότητες, από όπου θα κερδίσουν πολλά εκατομμύρια, χωρίς τη βασιλική έγκριση.

Μάλιστα ο γνωστός βασιλικός βιογράφος πρόσθεσε ότι μία τέτοια κίνηση θα έδινε κάθε δικαίωμα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ να ανησυχεί και να παρέμβει δραστικά.

Τον προηγούμενο μήνα, λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς, και με αφορμή το ψηφιακό επαναλανσάρισμα του ιδρύματος Archewell που έχουν συστήσει ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αναρτήθηκε ένα κείμενο με τίτλο «Ένα γράμμα στο 2021» που ξεκινούσε με τη φράση «Είμαι ο γιος της μητέρας μου».

Το συγκεκριμένο γράμμα - πρόσκληση φιλανθρωπικής δράσης προς όλους, είχε την υπογραφή του πρώην βασιλικού ζευγαριού και συνοδευόταν από φωτογραφίες της Ντόρια Ράγκλαντ, μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ, αγκαλιά με τη μικρή τότε Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι μωρό, στους ώμους της πρόωρα χαμένης πριγκίπισσας της Ουαλίας. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ