2021-01-19 23:47:53
Φωτογραφία για Αρραβωνιάστηκαν Τίφανι Τραμπ - Μάικλ Μπούλος
Με την ανακοίνωση του αρραβώνα της, η μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, γιορτάζει την τελευταία ημέρα του πατέρα της στον Λευκό Οίκο!Η Τίφανι Τραμπ είναι ζευγάρι με τον Μάικλ Μπούλος, γιο δισεκατομμυριούχου από την Νιγηρία, από το 2018 και μάλιστα η γνωριμία τους ξεκίνησε στη Μύκονο.

Η 27χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου μοιράστηκε τα χαρούμενα μέσω μίας ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη, στην οποία όπως χαρακτηριστικά λέει:

«Ήταν μεγάλη τιμή που κατάφερα να γιορτάσω πολλά σημαντικά γεγονότα και ιστορικές στιγμές, να δημιουργήσω μνήμες εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, με την πιο σημαντική εξ' αυτών, τον αρραβώνα μου με τον αγαπημένο μου Μάικλ» και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ευλογημένη και πολύ χαρούμενη για το επόμενό μου κεφάλαιο».

Η μικρή κόρη του Τραμπ και ο ο 22χρονος κληρονόμος της εταιρείας Boulos Enterprises γνωρίστηκαν στη Μύκονο, το καλοκαίρι του 2018, και έκτοτε είναι ζευγάρι ενώ έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου.


Η Τίφανι ήταν στο νησί μαζί με την ηθοποιό Λίντσεϊ Λόχαν. Μάλιστα, είχε χωρίσει από τον προηγούμενο σύντροφό της, τον Τος Μεκάνικ, με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι, λίγους μήνες πριν τη γνωριμία της με τον Μάικλ.

Δείτε το βίντεο με την κόρη του Τραμπ να χορεύει στη Μύκονο αποκλειστικά στο protothema.gr

Μετά από ένα χρόνο μαζί, εντοπίστηκαν σε κατάστημα πώλησης δαχτυλιδιών αρραβώνων στο Λονδίνο, ωστόσο η Τίφανι, επέλεξε ένα βραχιόλι «φιλίας» αξίας 663.000 δολαρίων.

Ποιος είναι όμως ο Μπούλος;

Η οικογένειά του κατάγεται από τον Λίβανο. Ο Μπούλος φοίτησε σε ένα ελίτ διεθνές σχολείο στην Νιγηρία ενώ ο αδερφός του Φάρες, είναι ηθοποιός και ράπερ που παίζει με το όνομα Farastafari.

Η οικογένεια του Μπούλου ίδρυσε τις επιχειρήσεις Boulos Enterprises και τον δημόσιο ελεγχόμενο όμιλο SCOA Nigeria, ο οποίος έχει συμφέροντα στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, των κατασκευών, των οχημάτων και του εξοπλισμού. Η έδρα του νεαρού δισεκατομμυριούχου είναι στο Λονδίνο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ