2021-01-22 20:48:17
Φωτογραφία για Ιράν - Νέο μήνυμα Χαμενεΐ για τη δολοφονία Σουλεϊμανί: «Η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη και είναι κοντά»
Ιράν - Νέο μήνυμα Χαμενεΐ για τη δολοφονία Σουλεϊμανί: «Η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη και είναι κοντά»

Την δεδομένη επιθυμία του Ιράν για «εκδίκηση» κατά των ΗΠΑ έπειτα από τη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί πριν από, περίπου, ένα χρόνο, επανέλαβε λογαριασμός του Αλί Χαμενεΐ στο Twitter με την ανάρτηση... μιας ιδιαίτερης εικόνας.

Σε αυτή, διακρίνεται ένας παίκτης γκολφ που μοιάζει με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που, προφανώς, στοχεύεται από ένα drone, ενώ συνοδεύεται από τη φράση «η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη».

Η δημοσίευση μετέφερε το κείμενο των παρατηρήσεων του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ τον Δεκέμβριο, στο οποίο είπε ότι «η εκδίκηση είναι βέβαιη», ανανεώνοντας τον όρκο που είχε δώσει με αφορμή την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή των «Φρουρών της Επανάστασης» στο Ιράκ.

«Εκείνοι που διέταξαν τη δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί, καθώς και εκείνοι που το έπραξαν θα πρέπει να τιμωρηθούν. Αυτή η εκδίκηση θα συμβεί σίγουρα τη σωστή στιγμή», ανέφερε ο Χαμενεΐ στις 16 Δεκεμβρίου, χωρίς να ονομάσει τον Τραμπ, ο οποίος διέταξε το «χτύπημα» στον Σουλεϊμανί. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ