2021-01-23 12:25:37
Φωτογραφία για Τιτίκα Σαριγκούλη: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ και οι οικονομικές δυσκολίες
Έφυγε από τη ζωή η Τιτίκα Σαριγκούλη σε ηλικία 87 ετών και όπως έγινε γνωστό η κηδεία της ηθοποιού θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στο 3ο Νεκροταφείο.Η Τιτίκα Σαριγκούλη τίμησε την υποκριτική τέχνη αλλά και την συγγραφή αφού έχει αφήσει πίσω της πλούσιο συγγραφικό έργο.

Τον Μάρτιο του 2020 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και είχε αποκαλύψει γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ αλλά και αν φοβόταν τον θάνατο. Μάλιστα είχε δηλώσει πως δυσκολευόταν οικονομικά, καθώς έπαιρνε σύνταξη 452 ευρώ τον μήνα.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν μπορούσα να ανεχθώ έναν άνθρωπο να βάλω συναίτερο στην ελευθερία μου. Δεν δέχθηκα ποτέ πρόταση γάμου. Ποιος θα βάλει στο κεφάλι του ένα διάολο”! Ποιος μπορεί να ζήσει με 452 ευρώ σύνταξη; Εγώ όμως πλήρωνα για να πάρω μια σύνταξη να ζήσω ευπρεπώς. Δουλεύω για να μπορέσω να ζήσω.Δεν φοβάμαι το θάνατο. Με ρώτησε κανείς όταν γεννήθηκα αν φοβάμαι τη ζωή;», είχε πει χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ