2021-01-25 23:22:13
Φωτογραφία για «Σήκωσε» 200 κιλά λεμόνια από αγρόκτημα στην Κορινθία
Μέρα- μεσημέρι μπήκε σαν... κύριος σε ένα ξένο αγρόκτημα στο Βέλο Κορινθίας ένας 56χρονος Έλληνας το πρωί του Σαββάτου και άρχισε να φορτώνει στο αυτοκίνητό του τους σάκους με τα λεμόνια που είχε συλλέξει ο ιδιοκτήτης του, αρπάζοντας συνολικά 200 κιλά!

Ωστόσο, ο παραγωγός αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή των κόπων του και σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου – Βόχας, οι οποίοι κατάφεραν λίγο αργότερα να εντοπίσουν τον δράστη, να τον συλλάβουν και να επιστρέψουν τα κλεμμένα αγροτικά προϊόντα στον ιδιοκτήτη τους. Ο 56χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για κλοπή.

Άρπαξαν εργαλεία και μπαταρίες από επιχείρηση

Στις κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας όπου κατοικούν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. το μεσημέρι του Σαββάτου δύο Έλληνες ηλικίας 24 και 28 χρόνων, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν τρυπώσει στην αυλή μιας επιχείρησης και είχαν κλέψει μια εργαλειοθήκη και δυο μπαταρίες οχημάτων. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, το όχημα των δραστών κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ