2021-01-30 07:23:28
Φωτογραφία για Καλαμάτα: Βίαζε τη γυναίκα του και παρενοχλούσε την κόρη τους!


Επί 13 χρόνια υπέμενε φρικτά βασανιστήρια μια 33χρονη γυναίκα στα χέρια του συζύγου της ο οποίος την βίαζε και την ξυλοκοπούσε, αλλά κρατούσε το στόμα της κλειστό επειδή φοβόταν ότι θα έκανε τα ίδια και στην κόρη τους, την οποία είχε ήδη παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον τρεις φορές, μία εκ των οποίων όταν ήταν μόλις οκτώ χρόνων!

Η σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης αποκαλύφθηκε στην Καλαμάτα, μετά την καταγγελία που έκανε η 33χρονη Αλβανίδα την Δευτέρα στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, για την κόλαση που βίωνε όλα αυτά τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον 38χρονο με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη της.

Ήδη, σε βάρος του φερόμενου ως δράστη έχουν απαγγελθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορίες για τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, της ενδοοικογενειακής βίας και των σωματικών βλαβών και θα απολογηθεί στον ανακριτή ενώ, σύμφωνα με την «Ελευθερία», για τη μητέρα και τη κόρη της γίνεται προσπάθεια μέσω της Εισαγγελίας, ώστε να έχουν την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη και να μην χρειαστεί να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ