2021-02-04 12:24:48
Φωτογραφία για Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Αϊντάχο
Τρία μέλη της Εθνοφρουράς του Στρατού του Αϊντάχο σκοτώθηκαν, καθώς το ελικόπτερο UH-60 Black Hawk στι οποίο επέβαιναν, συνετρίβη σε ορεινό σημείο, κοντά στην πόλη Μπόιζ του Αϊντάχο, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα).

Και τα τρία άτομα στο ελικόπτερο ήταν πιλότοι στην Εθνοφρουρά του Αϊντάχο που συμμετείχαν σε μια εκπαιδευτική πτήση ρουτίνας.

Το αεροσκάφος είχε την τελευταία επαφή με τον πύργο ελέγχου στις 7:45 μ.μ., σύμφωνα με τον αξιωματικό της κρατικής αεροπορίας της Εθνοφρουράς του Αϊντάχο. Η συσκευή έκτακτης ανάγκης στο ελικόπτερο ενεργοποιήθηκε λίγο μετά τις 8 μ.μ. και ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανάκτησης.

Three Idaho Army National Guard personnel were killed last night after their UH-60 Black Hawk helicopter crashed south of Lucky Peak near Boise.

All three personnel aboard were pilots participating in a routine training flight. See our Facebook page for additional information. pic.twitter.com/Se31XYpQfE— Idaho National Guard (@IDNationalGuard) February 3, 2021

Τη στιγμή της συντριβής υπήρχε χιονόπτωση στην περιοχή της πόλης Μπόιζ, ενώ τα συντρίμμια και οι νεκροί πιλότοι εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η αιτία του δυστυχήματος βρίσκεται υπό διερεύνηση. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ