2021-02-04 21:32:37
Φωτογραφία για Επιβάτης τραυματίστηκε από αμαξοστοιχία στο σταθμό Στάινγουεϊ Αστόριας
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναστάτωση επικράτησε την Πέμπτη το πρωί στον σταθμό Στάινγουεϊ (Steinway Street) των γραμμών R και M στην Αστόρια, όταν ένας επιβάτης τραυματίστηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Ολα συνέβησαν στις 9:30 το πρωί, στην αποβάθρα με κατεύθυνση το Μανχάταν και το Μπρούκλιν (Downtown), όταν ένας πολίτης που βρισκόταν στην αναμονή, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δεν κινήθηκε σωστά την ώρα της έλευσης του τρένου Μ, με αποτέλεσμα το πόδι του να εγκλωβιστεί μεταξύ αποβάθρας και συρμού. Αμέσως δόθηκε εντολή ανακατεύθυνσης για τα τρένα M και R προς Μανχάταν, ενώ κλήθηκαν άμεσα Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο παθών -για τον οποίο δεν δόθηκαν περαιτέρω στοιχεία- πιθανότατα απλώς ήταν απρόσεκτος και δεν έμεινε πίσω από την κίτρινη γραμμή, την ώρα που το τρένο ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, σε έναν σταθμό κατά τον οποίο υπάρχει κενό μεταξύ αποβάθρας και συρμού.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο άνδρας τελικώς απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Οπως τονίζεται, οι τραυματισμοί που έχει υποστεί δεν είναι απειλητικοί για την ζωή του.

Εξαιτίας του ατυχήματος, τα τρένα M και R προς Μανχάταν ανακατευθύνθηκαν για κάποια ώρα στην γραμμή εξπρές, από τον σταθμό Roosevelt Avenue μέχρι Queens Plaza, προσπερνώντας τους σταθμούς του απλού δρομολογίου (65 Street, Northern Boulevard, 46 Street, Steinway Street, 36 Street).

ekirikas.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ