2021-02-06 05:13:16
Φωτογραφία για Χίος:έκλεψε ζώα, τα θανάτωσε και πούλησε το κρέας!
 Βρήκαν 230 ευρώ που εκτιμάται ότι προήλθαν από τις πωλήσεις - Συνελήφθη για οπλοκατοχή στο Ηράκλειο Για μια ακόμη φορά, λεηλατήθηκε η περιουσία ενός κατοίκου στη Χίο, από έναν μετανάστη που εισέβαλε στο περιφραγμένο αγρόκτημά του στην περιοχή του Βασιλειώνοικου, έκλεψε τρεις κότες και δυο κατσίκες, τα θανάτωσε και προφανώς πούλησε το κρέας τους σε άλλους αλλοδαπούς!

Η ζωοκλοπή και η σφαγή των άτυχων ζώων έγιναν το πρωί της Τετάρτης και ο αλλοδαπός συνελήφθη την ίδια ημέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χίου. Ωστόσο, στην κατοχή του βρέθηκαν μόνο λίγα σφάγια που κατασχέθηκαν μαζί με το μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών που χρησιμοποίησε και 230 ευρώ, που εκτιμάται ότι ήταν το αντίτιμο για την πώληση του κρέατος! Ο δράστης προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ζωοκλοπή, ζωοκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Βρήκαν όπλα σε σπίτι στο Ηράκλειο

Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ιδιοκτησίας ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε., κατά την διάρκεια της οποίας κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, 19 φυσίγγια, τέσσερα μαχαίρια και ένα ξιφίδιο. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ