2021-02-06 06:16:59
Φωτογραφία για Aποκατάσταση των ζημιών και φύλαξη του Πάρκου Σιδηροδρόμων.
Κατευθύνσεις ώστε να υπάρξει αποκατάσταση των φθορών στα βαγόνια και στον αστικό εξοπλισμό, καθώς και να ολοκληρωθούν άμεσα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις που εκτελούνται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, έδωσε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψή του στο χώρο, χθες Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε, παρουσία του Αντιδημάρχου Δ. Μαστραγγελόπουλου, από υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τις φθορές που έχουν καταγραφεί, αλλά και για παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες στο Πάρκο. Ακόμα ο Δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει ενίσχυση του φωτισμού, κυρίως στη δυτική πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος, σε συνέχεια βανδαλισμών κι άλλων φαινομένων που το προηγούμενο διάστημα έχουν προκαλέσει φθορές στο Πάρκο, στον αστικό εξοπλισμό και στα βαγόνια έχει δώσει εντολή έως το τέλος Φεβρουαρίου, ο χώρος να αποκτήσει νυχτερινή φύλαξη. Επίσης η Δημοτική Αστυνομία έχει λάβει οδηγίες προκειμένου να αυξήσει την παρουσία της στο Πάρκο, ενώ οι κάμερες που υπάρχουν θα συνδεθούν με το Συντονιστικό Κέντρο που σύντομα θα λειτουργήσει στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

messinia24.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ