2021-02-11 08:59:16
Φωτογραφία για Σωτήρια η υπόγεια σιδηροδρομική διάβαση στη Μενεμένη για την διέλευση των οχημάτων και ανακούφιση για τους μηχανοδηγούς. Βίντεο.
Για δεκαετίες η διέλευση των οχημάτων από την ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση της οδούς Αγίας Παρασκευής ήταν ένα πραγματικά μαρτύριο για τους οδηγούς. Αυτό το μαρτύριο έληξε με την κατασκευή της υπόγειας διάβασης που παραδόθηκε σε χρήση το 2018.

Ταυτόχρονα ανακούφισε και τους μηχανοδηγούς των τρένων που κάθε φόρα που περνούσαν την διάβαση έτρεμε το φυλλοκάρδι τους μη τους συμβεί κάτι ανεπάντεχο. Την διάβαση αυτή οι μηχανοδηγοί την χαρακτήριζαν διάβαση του θανάτου.

 

 Την επικινδυνότητα της ισόπεδης διάβασης την περιγραφή καλύτερα ο συνταξιούχος σιδηροδρομικός του ΟΣΕ Θεόδωρος Ναθαναηλίδης σε μήνυμα του:

«Ήταν επιτακτική ανάγκη να γίνει το έργο εδώ και πολλά χρόνια! Οι μηχανοδηγοί είναι ευγνώμονες στους συντελεστές αυτού του έργου. Πολλές φορές συνέβησαν ατυχήματα, με ανθρώπινα θύματα. Είχαμε θρηνήσει και συναδέλφους στην συγκεκριμένη διάβαση.» αναφέρει.

Δείτε το βίντεο πριν από την δημιουργία της υπόγειας διάβασης



Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ