2021-02-18 18:29:50
Φωτογραφία για Ο πόλεμος 2020 , το 5G και η ζωή μετά την επέλαση του ιού - ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ή Transhumanism?

Δημήτρης Σαμαρτζής, δικηγόρος

Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε υπεύθυνοι και να φερόμαστε ανάλογα σε περιόδους κρίσεων. Οφείλουμε όμως να ενημερωνόμαστε υπεύθυνα και έγκυρα, να μελετούμε και να εμβαθύνουμε, πριν εκφέρουμε την άποψή μας, κυρίως, όμως, να μην υιοθετούμε ακραία στάση σε αντικείμενα που δεν δυνάμεθα να γνωρίζουμε ακόμη κι αν έχουμε αποκτήσει έναν τίτλο σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο.

Έχουμε πόλεμο; Έχουμε. Είναι βέβαιο. Το είπε κι ο Πρωθυπουργός επανειλημμένα στα διαγγέλματά του. Ποιοι όμως έχουν πόλεμο; Και πώς εμπλεκόμαστε όλοι εμείς σε αυτόν; Είναι αόρατος ο εχθρός;

Έχουμε τρανταχτές ενδείξεις ότι πράγματι υφίσταται ένας βιολογικός πόλεμος σε εξέλιξη με ένα κατασκευασμένο ιό. Δεν θα πρέπει όμως να αναλωθούμε παραπάνω στο ζήτημα αυτό, πλην της παράθεσης των πηγών που αποδεικνύουν το γεγονός αυτό.

Με βάση, λοιπόν, το δημοσίευμα του in.gr που χρονολογείται από το έτος 2015 (βλ. εδώ https://www.in.gr/2015/11/13/tech/diethnes-peirama-dimioyrgei-epikindyno-io-ergastirioy/?fbclid=IwAR1yf6UKR-YH9uNkrUAwVwfF_tPit9-RZLFE8caV28sCUfGFSKu1anm3yFY) και το κρατικό πρόγραμμα της RAI3 (βλ. εδώ https://www.youtube.com/watch?v=hol2dNQbEpA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR01VYOZJo53Bs67JkhXOVCywkeuEeZasaAIxzRLASiwZ56pTuJ603z2Fbw), εξάγουμε τουλάχιστον εν σπέρματι το συμπέρασμα ότι είμαστε μπροστά σε ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα.





Περισσότερα: vimaorthodoxias

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ