2021-03-05 16:54:23
Φωτογραφία για Survivor 4 Επεισόδια 37 - 40: Νέα παίκτρια στο παιχνίδι - Υπό διάλυση η μπλε ομάδα - Δύο αποχωρήσεις



Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε στο παιχνίδι επιβίωσης. Άλλη μια νέα παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι και μάλιστα η τελευταία για φέτος. Ο λόγος για την Ελένη Χαμπέρη η οποία μπήκε στην κόκκινη ομάδα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους κόκκινους να κερδίζουν ένα πλούσιο γεύμα, ενώ στο επεισόδιο της Πέμπτης η μπλε κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Πρώτος αγώνας ασυλίας με νίκη για τους κόκκινους. Στον ατομικό αγώνα κέρδισε ο Τζέιμς, τέλος στο συμβούλιο που ακολούθησε ψηφίστηκε ο Χρήστος ως πρώτος υποψήφιος.

Τον δεύτερο αγώνα κέρδισαν πάλι οι κόκκινοι. Στο συμβούλιο ψήφισαν τον Αλέξη ως δεύτερο υποψήφιο ενώ στην συνέχεια ο Τζέιμς υπέδειξε τον Πάνο ως τρίτο υποψήφιο.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε ότι τελικά αποχωρεί ο Χρήστος.

Highlighs

Η Απόφαση σοκ στην μπλε ομάδα από τον Χρήστο και τον Αλέξη που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας καθώς η ομάδα τους θεωρεί αδύναμους αγωνιστικά.Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία από την κόκκινή ομάδα μετά από σπάσιμο δαχτύλου στο πόδι.Μαλλιά κουβάρια στην μπλε ομάδα καθώς παίκτες έβγαλαν στην φόρα πράγματα εμπιστευτικά που είχαν πει ο ένας στον άλλο.Τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος στο κεφάλι στον αγώνα της Τετάρτης με έπαθλο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για λίγες ημέρες.Απίστευτα γέλια στην κόκκινη ομάδα με αφορμή τα αέρια που ξέφυγαν από κάποιο παίκτη μέσα στην καλύβα τους.Συγκινητικές στιγμές στην ομάδα των μπλε όταν απολάμβαναν το έπαθλο επικοινωνίας.Πεσμένος ψυχολογικά ο Πάνος μετά τον λόγο για τον οποίο ψηφίστηκε από τον Τζέιμς, γεγονός που έφερε ακόμα μια φορά αντιδράσεις στην μπλε ομάδα.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ