2021-03-11 00:38:08
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο άνδρας που έριξε τον αστυνομικό - Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 22χρονο
Συνελήφθη ο άνδρας  που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για  νεαρό άνδρα, κάτοικο δυτικών προαστίων, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα περίπου 30 ετών και Ελληνο-Ιρακινό, ο οποίος και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον ανηλεή ξυλοδαρμό του άτυχου αστυνομικού.

Ο άνδρας  έτρεξε μια απόσταση 100 μέτρων και τράβηξε τον αστυνομικό από την στολή και τον έριξε από την μοτοσυκλέτα

Την πληροφορία για την σύλληψή του έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μάλιστα τόνισε ότι ο νεαρός που έκανε σπριντ και έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου 2021, με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί!


Πρόκειται, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, για νεαρό σε ηλικία, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μένει στα δυτικά προάστια της Αττικής και είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος».

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 22χρονο

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών κατά του 22χρονου που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού. Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε και σε βάρος αγνώστων δραστών.

Οι υπόλοιποι δεκαπέντε συλληφθέντες, διώκονται κατά περίπτωση για τα κακουργήματα της έκρηξης και της κατοχής εκρηκτικών υλών και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης,  

καθώς και για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι επτά από τους δεκαπέντε είναι ανήλικοι και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή ανηλίκων από τον οποίον ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του «Ινδιάνου»

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν 22χρονο νεαρό, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια κατά του αστυνομικού. Ηταν στον όχλο και πετούσε πέτρες κατά του αστυνομικού. Από τη σύλληψη του 22χρονου, οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι ότι θα φτάσουν στα ίχνη του «Ινδιάνου». Οι αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη του 22χρονου, είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στο να φτάσουν στο πρόσωπο που ξεκίνησε την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού. Στο πρόσωπο, δηλαδή, που έριξε από το μηχανάκι του τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, τον κλώτσησε και υποκίνησε και τους άλλους οπαδούς να τον χτυπήσουν. Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στη σύλληψη του «Ινδιάνου».
greece-salonikia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ