2021-03-13 07:58:47
Φωτογραφία για Αρρωστημένο πάθος: Αρνήθηκε να τον παντρευτεί και της κόλλησε το κεφάλι σε κινούμενο τρένο - Βίντεο.
Εξοργισμένος που αρνήθηκε να τον παντρευτεί ο Σουμέντ Τζαντάβ κόλλησε το κεφάλι της 21χρονης στο τρένο που έφτανε στον σιδηροδρομικό σταθμό Καρ στη Βομβάη της Ινδίας.

Ευτυχώς, η νεαρή γυναίκα επιβίωσε της κτηνώδους επίθεσης, αλλά τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε 12 ράμματα.

Ο άντρας αμέσως έφυγε και κρύφτηκε για να γλιτώσει τη σύλληψη, εντός 12 ωρών όμως συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές.

«Η γυναίκα και ο κατηγορούμενος γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια, όταν εργάζονταν στην ίδια δουλειά. Ήταν φίλοι, αλλά κάποτε η γυναίκα έμαθε ότι ήταν αλκοολικός και αποφάσισε να κρατήσει απόσταση. Όμως εκείνος συνέχισε να την ενοχλεί, παρά το γεγονός ότι η κοπέλα είχε παραπονεθεί στην αστυνομία» σχολιάζει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με τη εφημερίδα «India Today».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, το βράδυ της Παρασκευής 19 Φλεβάρη, ο άντρας ακολούθησε τη γυναίκα όταν μπήκε στο τρένο. Όταν τον αντιλήφθηκε, η κοπέλα τηλεφώνησε στη μητέρα της για να την περιμένει στον σταθμό.


Όταν τελικά κατέβηκε στον σταθμό Καρ, η 21χρονη βρήκε τη μητέρα της και ζήτησε βοήθεια, αλλά ο νεαρός άντρας συνέχισε να τις ακολουθεί.

Κάποτε τις πλησίασε και είπε στη μάνα πως το κορίτσι πρέπει να έρθει μαζί του για να τον παντρευτεί.

Η 21χρονη κοπέλα είχε το θάρρος να πει πως δεν ενδιαφέρεται και δεν θέλει να τον παντρευτεί, με τον Σουμέντ τότε να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ο άντρας ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς το τρένο που κατέφτανε στον σταθμό, αλλά γρήγορα σταμάτησε κι επέστρεψε πίσω στις δύο γυναίκες.

«Άρπαξε τη γυναίκα και τη μάνα της μαζί που την κράταγε για να τη σώσει κι άρχισε να τις σπρώχνει στο κενό ανάμεσα στο κινούμενο τρένο και την πλατφόρμα. Η μητέρα της κοπέλας έκανε τα πάντα για να γλιτώσει την κόρη της, αλλά η 21χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι» λέει ο επιθεωρητής Βιτζάι Τσάουγκουλε για τον κατηγορούμενο άντρα που τράπηκε σε φυγή.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr

sidirodromikanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ