2021-03-13 07:33:09
Φωτογραφία για 30+ Ιδέες για να προσθέσετε χρώμα στον κήπο ή το μπαλκόνι
Το χρώμα, ειδικά στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, είναι το βασικό στοιχείο που σε συνδυασμό με το φυσικό πράσινο δημιουργεί μια πραγματικά ευχάριστη ατμόσφαιρα και μπορεί να προστεθεί σε κάθε στοιχείο διαμόρφωσης - διακόσμησης στον κήπο ή στο μπαλκόνι. 



Χρωματιστές γλάστρες, υφάσματα σε έντονα και χαρούμενα μοτίβα, βαμμένα έπιπλα εξωτερικού χώρου και φυσικά πολύχρωμα λουλούδια.

Οι τρόποι για να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο ..σκηνικό στον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Με ακρυλικό ή χρώμα κιμωλίας εκτός από ξύλο-μέταλλο μπορεί να βαφτεί και κάθε άλλου είδους επιφάνεια - αντικείμενο πχ γυαλί, πλαστικό κλπ και αρκούν ακόμη και λίγες μόνο χρωματιστές λεπτομέρειες σε μικρά αντικείμενα για να αλλάξουν πραγματικά την αισθητική και την ατμόσφαιρα.

Φυσικά αν ο χώρος το επιτρέπει. το βάψιμο και ενός στοιχείου μεγάλης επιφάνειας πχ τοίχος, παντζούρι κλπ θα προσθέσει ακόμη πιο έντονο χρώμα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού είτε πρόκειται για κήπο, αυλή είτε ακόμη και για ένα πολύ μικρό μπαλκόνι, ενώ και πολλές από τις εύκολες στην δημιουργία τους DIY κατασκευές για εξωτερικούς χώρους, με απλά και οικονομικά υλικά, επίσης προσφέρονται για πολύχρωμες διαμορφώσεις. 





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ