2021-03-16 15:10:11
Φωτογραφία για Αυτό είναι το μυστικό για επίπεδη κοιλιά!
Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, μπορείς να αποκτήσεις τη φλατ κοιλίτσα που ονειρεύεσαι χωρίς να στερηθείς τα αγαπημένα σου γλυκά και χωρίς να λιώσεις στους κοιλιακούς. Πώς; Με αυτά τα έξυπνα tips!

Πίνε πολλά υγρά: Είτε κάνεις δίαιτα, είτε γυμνάζεσαι, αν δεν ενυδατώνεις τον οργανισμό σου σε τακτά χρονικά διαστήματα καθημερινά μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα. Η αφυδάτωση αναγκάζει το σώμα να συσσωρεύει το νερό με αποτέλεσμα να σε κάνει να δείχνεις (και να νιώθεις) 1,5 κιλό πιο βαριά. Στόχευσε σε τουλάχιστον 6-7 ποτήρια την ημέρα και πόνταρε στο πράσινο τσάι με λεμόνι για ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα.

Τρώγε αργά και μάσα καλά το φαγητό σου: Αντί να καταπίνεις "αμάσητο το φαγητό σου, φρόντισε να τρως αργά και να απολαμβάνεις την κάθε μπουκιά σου. Όταν τρως γρήγορα εγκλωβίζεις μέσα στο στόμα σου αέρα, τον οποίο στη συνέχεια καταπίνεις . Για να αποφύγεις λοιπόν το αντιαισθητικό φούσκωμα μετά από κάθε γεύμα, φρόντισε να μασάς την κάθε μπουκιά τουλάχιστον 10 φορές πριν την καταπιείς. 


Διόρθωσε τη στάση του σώματός σου: Σου κάνει εντύπωση; Μπορεί να μοιάζει με κάτι που θα σου έλεγε με "δασκαλίστικο" ύφος η μαμά σου, κι όμως είναι αλήθεια! Όταν ισιώνεις το κορμί σου εκτός του ότι αυτομάτως κάνεις τη κοιλιά σου να φαίνεται πιο επίπεδη και λεπτή, ταυτόχρονα δυναμώνεις τους μυς του στομάχου σου.

Πες "ναι" στα προβιοτικά: Τα συγκεκριμένα βακτήρια παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη χώνεψη. Εκτός του ότι βοηθούν το πεπτικό σύστημα να διασπάσει τις τροφές, προλαμβάνουν γαστρεντερικά προβλήματα και μειώνουν το πρήξιμο.

Newsroom themaygeias.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ