2021-03-18 19:56:00
Φωτογραφία για Πασχαλινές Κατασκευές με ύφασμα
Aκόμη και αν η γνώση και εμπειρία σας στην ραπτική είναι από σχεδόν έως εντελώς ...ανύπαρκτες :) δεν είναι τόσο δύσκολο να κόψετε υφασμάτινα μοτίβα σε πασχαλινά σχέδια που απλώς θα ράψετε πάνω σε  μαξιλάρια ή τραπεζομάντηλα-ράνερ, δημιουργώντας εύκολα και γρήγορα διακοσμητικά εποχιακά κομμάτια για το σπίτι και το γιορτινό τραπέζι σας ή να φτιάξετε πασχαλινά στεφάνια χρησιμοποιώντας σαν βασικό υλικό  λινάτσα, βαμβακερά υφάσματα ή και έτοιμα υφασμάτινα διακοσμητικά στοιχεία.

Αν χρησιμοποιήσετε πολύ οικονομικά υφάσματα ή δεν σας ενδιαφέρει η αντοχή στο πλύσιμο τέτοιων κατασκευών μπορείτε ακόμη και να κολλήσετε αντί για να ράψετε πασχαλινά μοτίβα πάνω σε μονόχρωμα καλύμματα μαξιλαριών, ράνερ κλπ. με μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης. 



Για να διευκολυνθείτε, δείτε εδώ ενδεικτικά πατρόν σε πασχαλινά σχέδια-σχήματα που μπορείτε να τυπώσετε από το internet. 


Eπίσης καθόλου δύσκολη δεν είναι η διαδικασία του decoupage με ύφασμα. Μπορείτε να το κάνετε σε αυγά από κάθε είδους υλικό ή και αυγά από φελιζόλ που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα-eshops με είδη για decoupage-κατασκευές, ενώ μια επίσης σχετική εντυπωσιακή ιδέα είναι το decoupage με ύφασμα σε γυάλινα πιάτα-πιατέλες για χρήση τόσο διακοσμητική όσο και για δώρα. 

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη τεχνική, σχέδια και οδηγίες κατασκευής. 

Decoupage με ύφασμα σε γυάλινα πιάτα, από την πίσω όψη τους

Υφασμάτινα πασχαλινά κουκλάκια, με τα οποία επίσης θα δημιουργήσετε πολύ καλαίσθητες γιορτινές διακοσμήσεις-συνθέσεις, αν δεν έχετε την δυνατότητα να τα γαζώσετε, μπορείτε να φτιάξετε και μόνο ράβοντας τα κομμάτια μεταξύ τους, αφού κόψετε όσα υφάσματα σας χρειάζονται στο αντίστοιχο σχέδιο-μέγεθος και γεμίσετε το εσωτερικό με βαμβάκι.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ