2012-06-25 16:55:43
Φωτογραφία για Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Μίκι Ρόκε Φαρέρο
Συγκλονίζει την Ισπανία αλλά και την εθνική ομάδα της Ισπανίας ο αιφνίδιος θάνατος του 23χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της Betis Miki Roque Ο νεαρός παίκτης δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο Sergio Ramos μέσω του προσωπικού του προφίλ στο twitter εξέφρασε τη στενοχώρια του: «Η ζωή δείχνει για μία ακόμα φορά πόσο άδικη είναι. Μόλις έμαθα για τον θάνατο του Miki Roque. Δεν έχω λόγια. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και αυτοί που σε αγάπησαν δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντίδραση του Cesk Fabregas: «Τι άσχημα νέα. Ένας υπέροχος άνθρωπος και μαχητής μας… άφησε. Δεν έχω λόγια… Αναπαύσου εν ειρήνη Miki Roque», ανέφερε σχετικά.

Ξεκίνησε στη Liverpool

Ο Roque ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Liverpool πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Betis, ενώ φόρεσε τις φανέλες των Oldham, Xerez και Cartagena πριν αποκτηθεί από την Betis, στην οποία αγωνίστηκε για περίπου δύο χρόνια, μέχρι τις αρχές του 2011, όταν και διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο, εγκαταλείποντας το ποδόσφαιρο Από τη μεριά της, η ισπανική ομάδα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τον τραγικό χαμό του νεαρού άσου της: «Ο Miguel Roque Farrero πέθανε την Κυριακή (24/6) στο Ινστιτούτο Ντεξέους της Βαρκελώνης σε ηλικία 23 ετών
. Ο Miki Roque πάλευε με τον καρκίνο από τον Μάρτιο του 2011, μια μάχη που έδωσε με γενναιότητα και θάρρος. Η Real Betis στέλνει τα βαθύτερα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Roque».

topontiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ