2021-04-05 12:58:37
Φωτογραφία για Θανάσης Κοτταράς: Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση για αξιοποίηση των ανενεργών σιδηροδρομικών γραμμών και των κτηρίων.
Άμεση ήταν η παρέμβαση του ΟΣΕ σε ανάρτηση μας σχετικά με τον αποχαρακτηρισμό των ανενεργών σιδηροδρομικών γραμμών στον Πλαταμώνα μετά από πρόταση βουλευτή της περιοχής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Αθανάσιος Κοτταράς μας επισήμανε την επιθυμία της διοίκηση του ΟΣΕ να αξιοποίηση στο μέγιστο βαθμό τόσο της ανενεργές γραμμές όσο και τα κτήρια που δεν χρησιμοποιούνται.

«Η διοίκηση του ΟΣΕ είναι ανοικτή σε κάθε πρόταση που θα κατατεθεί από φορέα για την αξιοποίηση των ανενεργών σιδηροδρομικών γραμμών καθώς και των κτηρίων» ανέφερε ο κ. Κοτταράς

Η αξιοποίηση τόσο των μη λειτουργούντων σιδηροδρομικών γραμμών όσο και των εγκαταλειμμένων κτηρίων είναι πάγιο αίτημα των ανθρώπων του σιδηροδρόμου προκειμένου να αποτραπεί η ολοκληρωτική καταστροφή τους.

Το ερώτημα είναι πως θα γίνει αυτή η αξιοποίηση και ποιοι είναι εκείνοι οι φορείς που μπορούν να αναλάβουν, εκτός τον ΟΣΕ, αυτή την προσπάθεια.

Κάθε άποψη δεκτή.

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πελάτης του Μακέντα ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πελάτης του Μακέντα ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ